Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suimtas lombardo apiplėšimu ir darbuotojo sužalojimu įtariamas vilnietis

Vilniaus apylinkės teismas penktadienį leido trims mėnesiams suimti lombardo apiplėšimu ir jo darbuotojo sužalojimu įtariamą vyrą, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK).
Apiplėštas lombardas
Apiplėštas lombardas / Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.

1967 metais gimęs V.B. įtariamas gruodžio 6 dieną apie 14 val. įėjęs į Kalvarijų gatvėje esantį lombardą, palaukęs, kol išeis kiti klientai ir tada užpuolęs darbuotoją. Užpuolikas dūrė jam į kaklą su aštria metaline viela, pagrobė 200 litų ir pasišalino.

Pareigūnai įtarė, kad šį nusikaltimą galėjo padaryti nekartą teistas vilnietis, tikėtina, pristigęs pinigų narkotikams. Dėl to buvo patikrintas romų taboras ir Kirtimų kryptimi važiuojančių autobusų keleiviai, į taborą keleivius vežančius taksi automobilius. Taip pat surengta pasala prie jo namų Filaretų gatvėje ir kitose tikėtinose pasirodymo vietose.

„Kadangi nusikaltimas buvo padarytas itin įžūliai, o pagrobta pinigų suma nėra nedidelė, pareigūnai turėjo pagrindo manyti, kad V.B. ir toliau darys nusikaltimus. Todėl Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai, be paieškos, ėmėsi ir įtariamojo atskirtį didinančių veiksmų: daugumai su įtariamuoju ankščiau bendravusių, draugams, pažįstamiems, giminėms buvo pranešta, kad V.B. yra ieškomas, įpareigojant pranešti pareigūnams, jei jo buvimo vieta žinoma“, – rašoma policijos pranešime.

Trečiadienį į pareigūnus kreipėsi pats įtariamasis, jam pateikti įtarimai, o penktadienį skirtas suėmimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius