Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Suimtas taksistus sužalojęs keleivis

Ukmergės rajono apylinkės teismas sausio 5 d. leido suimti ukmergiškį Rimvydą Blusį (g. 1978 m.), kuris įtariamas sunkiu nusikaltimu.
Rimvydas Blusys
Rimvydas Blusys / Ukmergės PK nuotr.
Temos: 2 Užpuolimas Taksi

Gruodžio 24 d., apie 6 val. 15 min., R.Blusys peiliu sužalojo du taksistus. Vyriškis kartu su savo drauge važiavo taksi automobiliu. Jis elgėsi įžūliai ir konfliktiškai, todėl porą vežęs taksistas į pagalbą išsikvietė kolegą. Kęstučio aikštėje sustojus taksi automobiliui R.Blusys peiliu sužalojo taksi vairuotojus G.J. (gim. 1961 m.)  ir  R.B. (gim. 1978 m.), o pats iš įvykio vietos pabėgo. Nukentėjusieji buvo nuvežti į ligoninę ir operuoti.

Tą pačią dieną, gruodžio 24-tąją, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariatas paskelbė R. Blusio paiešką. Policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas.

Sausio 4 d. R. Blusys pats kartu su advokatu atvyko į Policijos komisariatą ir buvo sulaikytas 2 paroms. Jam buvo pareikštas įtarimas pagal LR baudžiamojo kodekso 138 str. 2 d. 5 p. dėl nesunkaus kūno sužalojimo. Sausio 5 d. rajono apylinkės prokuratūra kreipėsi dėl įtariamojo suėmimo. Teismas R.Blusiui  skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 15 parų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius