Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikyta su narkotikais, kitą dieną kaunietė įkliuvo ir dėl sukčiavimo: iš senolės išviliojo 3 tūkst. eurų

Gegužės 15 d. Kauno apskrities policijos pareigūnai automobilyje Kaune sulaikė tris asmenis, turėjusius narkotikų. Vienas iš tų asmenų – jauna moteris. Praėjus dviems paroms po šio sulaikymo, ta pati kaunietė įkliuvo ir dėl dar vieno nusikaltimo – sukčiavimo: bandė apgauti senyvo amžiaus moterį.
Sulaikyta iš senolės 3000 eurų bandžiusi išvilioti moteris
Sulaikyta iš senolės 3000 eurų bandžiusi išvilioti moteris / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, gegužės 15 dieną apie 16 valandą Kauno apskrities VPK Kauno miesto Santakos PK pareigūnai kartu su Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės mobilaus būrio pareigūnais, turėdami informacijos, jog automobiliu galimai gabenamos narkotinės medžiagas, tikrindami turimą informaciją, nurodytą automobilį sustabdė Kaune, Kernavės gatvėje.

Patikrinus minėtą transporto priemonę ir jame važiavusius asmenis (vyrus, gimusius 1988 bei 1976 metais, ir moterį, gimusią 1992 m.) buvo rasta galimai narkotinių medžiagų. Visiems trims asmenims pareikšti įtarimai.

Kauno apskrities VPK nuotr./Bylos įkalčiai
Kauno apskrities VPK nuotr./Bylos įkalčiai

Tęsiant ikiteisminį tyrimą, gegužės 17 dieną apie 16 valandą Kauno apskrities VPK pareigūnai gavo pranešimą, kad Kauno V.Krėvės prospekte senyvo amžiaus moteris tapo telefoninių sukčių auka, iš jos kėsinamasi išvilioti 3 tūkst. eurų.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Santakos PK pareigūnai neatidėliotinai sureagavo į gautą informaciją, dėl to, netoli senolės namų, buvo sulaikyta dieną prieš policijos pareigūnams dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis įkliuvusi moteris, gimusi 1992 metais. Jos rankinėje buvo rasti ką tik iš senolės sukčiavimo būdu įgyti 3 tūkst. eurų. Merginai pareikšti įtarimai dėl sukčiavimo.

Už disponavimą narkotinėmis medžiagomis asmenims gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų. Merginai dėl sukčiavimo gresia laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius