Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikyti 185 tūkst. eurų vertės vagystę Jonavos rajone galimai įvykdę asmenys

Lapkričio 6-7 dienomis Kauno kriminalistai sulaikė 5 vyrus, įtariamus Jonavos rajone įvykdytų traktorių vagyste. Artimiausiu metu bus kreipiamasi į Kauno apylinkės teismą dėl kardomųjų priemonių skyrimo šiems įtariamiesiems.
Sulaikyta vogta technika
Sulaikyta vogta technika / Kauno apskrities VPK nuotr.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dar šių metų birželio mėnesį, gavus pranešimą, kad Jonavos rajone, Panoteriuose, iš dirbtuvių, patekus per langą, pavogti traktoriai „John Deer 6430“ su purkštuvu, „New Holland T8050“ ir „John Deer R6150“. Padaryta žala siekė net 185 tūkstančius eurų.

Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, bendradarbiaudami su Kauno apylinkės prokuratūros prokurorais, atlikę eilę ikiteisminio tyrimo veiksmų, Jonavos ir Kauno rajonuose rado ir paėmė tris pagrobtus traktorius.

Atliekant procesinės prievartos priemones rasti ir paimti galimai nelegaliai įgyti 15 tūkst. eurų.

Sulaikyti penki vyrai: Kauno rajono gyventojas, gimęs 1977 m., ir Kėdainių rajono gyventojai, gimę 1991 m., 1997 m. ir 1992 m. Pastaraisiais metais gimę du iš sulaikytųjų. Jiems pareikšti įtarimai dėl didelės vertės svetimo turto pagrobimo. Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius