Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikyti keturi gruzinai, nelegaliai kirtę Lietuvos sieną

Vilniaus rajone Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė keturis Gruzijos piliečius, neteisėtai atsidūrusius Lietuvoje.
Valstybės siena
Valstybės siena / VSAT nuotr.

Pirmadienį vakare Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos pasieniečių ekipažas ties Vilniaus rajono Lavoriškių kaimu pastebėjo ir sulaikė įtartiną ketveriukę.

Paaiškėjo, kad trys iš keturių keliu Polockas–Vilnius sostinės link traukusių vyrų neturi jokių asmens dokumentų. Vienas užsienietis VSAT pareigūnams pateikė 33-ejų Gruzijos piliečio vardu išduotą pasą. Jo bendrakeleiviai taip pat prisistatė gruzinais, 20, 27 ir 34 metų.

Vietovę tikrinę pasieniečiai bei jiems talkinęs kinologas su tarnybiniu šunimi netrukus aptiko ir sienos pažeidimo vietą.

Visi keturi užsieniečiai į Lietuvą iš Baltarusijos nelegaliai atėjo ties Lavoriškių kaimu. Nuo čia tarnybinis keturkojis VSAT pareigūnus nuvedė iki kelio Polockas–Vilnius, kur ir buvo sulaikyta ketveriukė.

Visi keturi užsieniečiai uždaryti į areštinę. Dėl neteisėto valstybės sienos perėjimo VSAT Vilniaus rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius