Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 02 25 /15:33

Sumaištis Antakalnio poliklinikoje: dėl vaiko pagrobimo sulaikytas ne tas įtariamasis

Lietuvos policija ieško Indijos piliečio, kurį teismas leido suimti dėl vaiko pagrobimo. Pareigūnams stengiasi talkinti ir visuomenė. Deja, iš gerų norų ne visada išeina teigiami rezultatai.
Antakalnio poliklinika
Antakalnio poliklinika / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Viena moteris, ketvirtadienį apsilankiusi sostinės Antakalnio poliklinikoje, grįžo namo ir įsijungė kompiuterį. Vilnietė rado pranešimą apie Indijos pilietį, ieškomą dėl vaiko pagrobimo.

Moteris susimąstė, kad žmogų, atitinkantį įtariamojo požymius, ką tik buvo mačiusi Antakalnio poliklinikoje. Pilietiška vilnietė nedvejodama surinko numerį 112.

Vis dėlto įtarimus patikrinus, jie nepasitvirtino.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad pranešimo pareigūnai sulaukė tik prieš 14 val.

Vilnietė patikslino, kad poliklinikoje buvo prieš vidurdienį.

Moteris buvo įsitikinusi, kad Antakalnio poliklinikos 9-ame aukšte, prie skiepų kabineto, galėjo matyti būtent tą įtariamąjį, kuris ieškomas dėl skandalingo 8 mėnesių kūdikio pagrobimo. Nurodė asmens požymius: jis dėvėjo pilką megztinį, buvo tamsių plaukų, be kepurės.

Patruliai nedelsdami išvyko patikrinti šios informacijos. Paaiškėjo, kad vilnietė supainiojo įtariamąjį su kitu asmeniu, kuris niekaip nesusijęs su vaiko pagrobimu.

Kaip ketvirtadienį skelbia 15min, išvakarėse apie pagrobtą vaiką policijai pranešusi Renata Katinaitė-Lodh pyksta, kad nebuvo užkirstas kelias kūdikio tėvui išsivežti vaiką į užsienį. Motinos žiniomis, vaiko tėvas Indijos pilietis Kaushikas Lodhas jau pasiekė Jungtinius Arabų Emyratus ir ketina vaiką nusigabenti į Indiją pas tėvus. Mažylis iš motinos rankų buvo išplėštas esą būtent Antakalnio poliklinikoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius