Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 14 /13:42

Švenčionių rajone sulaikyta žiauriu nužudymu įtariama trijulė: sumušė ir grąžtu pragręžė skylę galvoje

Trečiadienio dieną Švenčionių rajone rastas 1969 metais gimusio vyro lavonas. Policija dėl šio nužudymo sulaikė du vyrus ir moterį.
Asociatyvinė nuotr./ Antrankiai
Asociatyvinė nuotr./ Antrankiai / Policijos nuotr.

Ketvirtadienį apie 13 val. į policiją dėl dingusio patėvio kreipėsi moteris. Policija nedelsiant pradėjo Karklinės kaime gyvenančio 1969 metais gimusio vyro.

Policijai moteris nurodė adresą, kur galėtų būti jos patėvis. Nuvykę į vietą pareigūnai rado po užverstomis plytomis paslėptą žiauriai nužudyto vyro lavoną.

Vyras buvo žiauriai sumuštas ‒ jam suduota ne mažiau trijų smūgių rankomis į galvą, dar du kartus į galvą smogta tyrimo metu nenustatytu daiktu ir elektriniu grąžtu pragręžta skylė dešinėje galvos pusėje.

Apie šį nusikaltimą buvo informuoti Vilniaus Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai. Jie perėmė tyrimą ir sulaikė du vyrus ir moterį.

Įtariamieji vyras (g. 1970 m.), vyras (g. 1977 m.) ir moteris (g. 1965 m.) uždaryti į areštinę, praneša Policijos departamentas.

Ketvirtadienį visiems įtariamiesiems bus pranešta apie įtarimus ir sprendžiamas klausimas dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius