Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš policijos suvestinės: „Volvo“ nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į medį, vertėsi ir lūžo į kelias dalis...“

Švenčionyse – girto vairuotojo sukeltas eismo įvykis.
Eismo įvykis
Eismo įvykis / Švenčionių r. PK nuotr.

Balandžio 6 d. Lietuvoje minima Saugaus eismo diena. Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pastaruoju metu vis intensyviau vykdo policines eismo kontrolės priemones, ypač daug dėmesio skirdami vairuotojų blaivumo tikrinimui.

Šias priemones numatoma tęsti ir artimiausiu metu (žiūrėti čia). Nepaisant kontrolės ir dažnų įspėjimų griežtai laikytis KET reikalavimų, vairuotojo neatsakingumas ir neatsargumas ir vėl sukėlė skaudžias pasekmes.

Balandžio 3 d. vakare, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Operatyvaus valdymo poskyryje gautas pranešimas, kad Švenčionių rajone, kelyje Švenčionys–Lentupis, 3-iąjame kilometre, ties Trakų kaimu, įvyko eismo įvykis. Į jo vietą atvykę Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK pareigūnai rado nuvažiavusį nuo kelio ribų, po atsitrenkimo į medį apvirtusį ir lūžusį į kelias dalis automobilį VOLVO 460. Automobilį vairavo Švenčionių seniūnijos gyventojas V.R., gim. 1966 m, kuriam buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,23 promilės alkoholio.

Eismo įvykio metu buvo sužaloti keleiviai: Švenčionių miesto gyventojas R.M., gim. 1966 m. ir Svirkų seniūnijos gyventoja V.Š., gim. 1981 m., kurie dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldyti į Švenčionių rajono ligoninės traumatologijos skyrių. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 2 d. (tas, kas vairavo kelių transporto priemonę būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų ir pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata arba nukentėjusiam asmeniui padaryta didelės turtinės žalos, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius