Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tabletėmis apsirūpinę jauni latviai nepriklausomybės dieną šventė ant Kauno stogų

Pirmadienio vakarą Kauno apskrities policijos pareigūnai, sulaukę pranešimo apie vyriškiui į akis pripurkštas dujas, net nenumanė, kad galiausiai keturis latvius su jų valstybine švente, Latvijos nepriklausomybės diena, teks sveikinti kiek kitokiomis aplinkybėmis – areštinėje.
Vyrai kaltinami narkotikų platinimu labai dideliais kiekiais.
Asociatyvi iliustracija / Klaipėdos VPK nuotr.

Lapkričio 18 d. apie 17.10 val. buvo gautas pranešimas, kad, bandant sudrausminti ant stogų laipiojančius jaunuolius, šie ne tik rusiškais žodžiais išplūdo vyriškį, bet ir pripurškė į akis dujų.

Nedelsiant tarnybos sureagavo į gautą pranešimą: medikai rūpinosi pranešėjo sveikata, o policijos pareigūnai ėmėsi minėtų jaunuolių paieškų. Tiesa, jos ilgai netruko.

Nepraėjus nei pusvalandžiui Kaune, Pamario gatvėje esančioje gamyklų teritorijoje, buvo sulaikyti keturi jauni vyrai, gimę 1999 m., 1993 m., 1998 m. ir 1996 m. Pas 21-erių metų vyrą buvo rastas maišelis su 57 neaiškios kilmės tabletėmis, o pas jo 22 metų draugą rasta jų kelis kartus daugiau – 153 tabletės. Visi keturi draugai, įtariant neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis, buvo sulaikyti ir pristatyti į areštinę.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d., dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius