Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarnybinis šuo Attilas pasislėpusį KET pažeidėją rado už šiaudų rulono

Vasario 23 d., apie 10.30 val., Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kinologui automobiliu patruliuojant Telšių rajone, Dūseikių kaime buvo pastebėtas automobilis „Ford Galaxy“, kurio vairuotojas staiga sustojo ir neužrakinęs transporto priemonės, pasišalino. 
Tarnybinis šuo Attilas
Tarnybinis šuo Attilas / Telšių apskrities policijos nuotr.

Kilus įtarimui, kad vairuotojas iš automobilio spruko akivaizdžiai vengdamas kontakto su policijos pareigūnu, buvo nuspręsta jį surasti ir patikrinti. Pasitelkus kartu su kinologu tarnybiniu automobiliu vykusį vokiečių aviganio veislės Attilą, buvo pradėta sekti pasišalinusiojo pėdsakais.

Kadangi vyras toli pasprukti nebuvo spėjęs, tarnybinis šuo netruko jo rasti vieno iš Dūseikių kaime esančio namo ūkiniame pastate, į kurį Attilas pateko per sienoje žiojėjusią skylę. Sekdamas paskui šunį ir įėjęs vidun, pareigūnas už šieno ritinių išvydo besislepiantį vyrą.

Patikrinus vyro dokumentus, paaiškėjo, kad 31-erių Dūseikių kaimo gyventojas ne be reikalo spruko pastebėjęs tarnybinį policijos automobilį. Vairuotojas prie automobilio vairo sėdo neturėdamas teisės vairuoti, nes jos nėra įgijęs. Tokio pobūdžio pažeidimas, vyrui – ne pirmasis. Už vairavimą neturint tam teisės, pažeidėjui gresia bauda nuo 289 iki 434 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius