Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp nukentėjusiųjų ketvirtadienio avarijose – ir dviratį Jurbarko r. mynęs danas

Gruodžio 10-oji – žuvo pėsčiasis, transporto priemonių susidūrimų metu daugiausia nukentėjo vairuotojų, praneša LKPT.
Eismo įvykio padariniai
Eismo įvykio padariniai / LKPT nuotr.

Gruodžio 10-ąją, antradienį, šalies keliuose eismo įvykiuose, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, žuvo vienas žmogus. Sužeisti 9 eismo dalyviai, tarp jų – 2 nepilnamečiai. Užregistruoti 5 atvejai, kai transporto priemonės susidūrė, viename jų dalyvavo ir nukentėjo dviračiu važiavęs užsienio šalies pilietis. Nesuvaldytam automobiliui nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į medžius, sužeistas vairuotojas. Pėstieji, pirminiais duomenimis, pateko į 3 eismo įvykius (1 žuvo, 2 sužeisti).

Vilniuje ir Kaune, pirminiais duomenimis, įvyko 6 eismo įvykiai. Per parą užregistruoti 95 eismo įvykiai, 10-tyje iš jų nukentėjo žmonės. Esant šlapiai kelio dangai – 8 eismo įvykiai.

Antradienio ryte (apie 7.59 val.) Radviliškio rajone, Linkaičių kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai, lyjant, pirminiais duomenimis, į važiuojamąją kelio dalį įėjusį vyrą partrenkė automobilis „VW Passat“, vairuojamas 25 metų vaikino. 59 metų pėsčiasis mirė nelaimės vietoje. Tamsiuoju paros metu žmogus neturėjo jokių šviesą atspindinčių elementų.

Sostinėje nukentėjo ir 4 metų mergaitė, važiavusi troleibusu.

Apie trečią po pietų Vilniuje, S.Konarskio gatvėje, ties sankirta su Savanorių prospektu, 53 metų moters vairuojamas automobilis „Subaru Outback“ parbloškė į kelią iš už prie dešiniojo važiuojamosios dalies krašto pastatytų automobilių įbėgusį nepilnametį. Nukentėjo 11 metų berniukas, jis nuvežtas į ligoninę. Sostinėje nukentėjo ir 4 metų mergaitė, važiavusi troleibusu, kai šio vairuotojas pradėjo važiuoti iš stotelės.

Antradienio naktį (apie 1.14 val.) Varėnos rajone, magistraliniame kelyje A4 Vilnius–Varėna–Gardinas, esant šlapiai dangai, kelio vingyje į kairę vairuojamo automobilio „Mercedes-Benz S400 CDI“ nesuvaldė 33 metų vairuotojas. Automobilis nuvažiavo nuo kelio į dešinę pusę, trenkėsi į medžius ir apvirto. Sužeistas vairuotojas paguldytas į ligoninę.

Po septintos vakaro Jurbarko rajone, Seredžiaus miestelyje, iš šalutinio kelio išvažiavęs ir į kairę sukęs krovininis mikroautobusas „Renault Master“, vairuojamas 24-erių vaikino, susidūrė su dviračiu. Nukentėjo juo važiavęs 37 metų vyras, Danijos Karalystės pilietis.

Taip pat vakare (20 val.) Kaune, V.Krėvės prospekte, apšviestame ruože, lyjant, kelio ženklais pažymėtoje pėsčiųjų perėjoje automobilio „Toyota Prius“, vairuojamo 43 metų vyro, kliudyta 28 metų pėsčioji, ji po įvykio nuvežta į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius