Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp Šiaulių ir Kelmės iki pamatų sudegė „Kryžbarko“ sodyba, o jos sargas sumuštas

Antradienio naktį suliepsnojo ir iki pamatų sudegė daugelio šalies vairuotojų žinoma ir kadaise meškute Maša garsėjusi pakelės sodyba „Kryžbarkas“. Pusiaukelėje tarp Šiaulių ir Kelmės esantis sodybos pastatas buvo visiškai suniokotas liepsnų, o sodybos sargas tuo metu sumuštas. Už kelių šimtų metrų tuo pat metu liepsnose paskendo ir sodybos savininkų garažas su automobiliu. Savininkai neabejoja, kad tai padegimas.
„Kryžbarko“ sodyba
„Kryžbarko“ sodyba / Etaplius.lt nuotr.

Tarp Šiaulių ir Kelmės antradienio naktį užsidegė „Kryžbarko“ pakelės užeiga. Netoliese gyvenantys šeimininkai iškvietė ugniagesius ir nuskubėjo gesinti gaisro. Jie sutiko ir sumuštą sodybos sargą. Sargas minėjo, kad jį užpuolė du asmenys. Sumušė ir uždarė lauko tualete.

Tuo pat metu, kai buvo kaunamasi su kavinę niokojančia ugnimi, paslaptingai užsidegė ir už kelių šimtų metrų esantis sodybos savininkams priklausantis garažas su automobiliu. Nuostolis vetinamas 250 tūkstančių litų.

Etaplius.lt nuotr./Sudegė „Kryžbarko“ pakelės sodyba
Etaplius.lt nuotr./Sudegė „Kryžbarko“ pakelės sodyba

Sodybos savininkė Antanina Vrubliauskienė neabejoja, kad tai padegimas: „Sargas sumuštas, sodyba ir garažas padegti. Negaliu pasakyti, kas tai padarė, tačiau galiu tik įtarti, jog tai vienas galimas sodybos pirkėjas.“

Moteris atskleidė, kad pakelės sodybos virtuvė buvo apdrausta, o pats „Kryžbarkas“ pardavinėjamas. Spalio 1 dieną šeimininkė planavo uždaryti pakelės kavinę žiemai.

Etaplius.lt nuotr./Sudegė „Kryžbarko“ pakelės sodyba
Etaplius.lt nuotr./Sudegė „Kryžbarko“ pakelės sodyba

A.Vrubliauskienė mano, kad vienas iš galimų sodybos pirkėjų galėjo jos turtą padegti. Tokia mintis, anot jos, peršasi, kai sudėlioji visus faktus.

„Tai žmogus iš Kelmės. Jis teigė, kad esu jam skolinga 11 tūkstančių už dokumentų tvarkymą, nors sodyba iki šiol pardavinėjama per „Landsale“ nekilnojamojo turto agentūrą. Jis vienintelis prašė dokumentų kopijų“, – teigė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius