Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragėje ne vietoje gatvę kirtęs vyras užantyje turėjo ir vogtą viskio butelį

Pirmadienį Tauragės policijos pareigūnai pastebėjo ne vietoje gatvę kirtusį vyrą ir nusprendė jį nubausti.
Reido akimirka
Asociatyvi iliustracija / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Vyrui buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas už tai, kad jis ne perėjoje kirto Dariaus ir Girėno gatvę, nors matomumo zonoje yra pėsčiųjų perėja. Už šį pažeidimą gresia bauda nuo 20 iki 40 eurų.

Policininkai vyrą patikrino duomenų registre ir nustatė, kad šis asmuo ne kartą baustas už įvairias vagystes ir kitus nusižengimus, todėl nusprendė jį apieškoti.

Vyro rankinėje pareigūnai aptiko viskio butelį. Pateikti pirkimo kvitą ar kitaip įrodyti, kad sąžiningai įsigijo alkoholį jis vietoje negalėjo.

Kadangi jis teigė viskį įsigijęs prekybos centre, esančiame Tauragėje, Prezidento gatvėje, pareigūnai nuvyko į šį prekybos centrą ir apsaugos darbuotojų pagalba nustatė, kad vyras jame nesilankė ir alkoholio nepirko.

Galiausiai pažeidėjui prabilo sąžinė ir jis pats prisipažino, kad alkoholio butelį tądien pasisavino iš prekybos centro, esančio Dariaus ir Girėno gatvėje, Tauragėje.

Nieko nelaukę pareigūnai nuvyko ir į šį prekybos centrą bei apie vagystę informavo atsakingus darbuotojus, kurie šio teisės pažeidimo dar nebuvo pastebėję.

Peržiūrėjus šio prekybos centro vaizdo kamerų įrašus, nustatyta, kad pareigūnų rastas pavogtas alkoholinio gėrimo butelis buvo jau ne pirmas šio vagies laimikis tą dieną šiame prekybos centre. Už įvykdytą vagystę vyrui gresia bauda nuo devyniasdešimt iki trijų šimtų eurų.

Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas ar pastebėtas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas pranešti:

  • Policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270;
  • Anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 446) 61 952;
  • Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius