Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragėje nuteistas į močiutes jam tinkančią buvusią sugėrovę išžaginęs jaunuolis

Tauragės rajono apylinkės teismas paskelbė nuosprendį, kuriuo už pagyvenusios moters išžaginimą 19-mečiui Mariui Pranaičiui skyrė dvejų metų ir keturių mėnesių laisvės atėmimo bausmę.
Smurtas šeimoje
Smurtas / Wordpress.com nuotr.

Byloje nustatyta, kad nuteistasis, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, sugalvojo nueiti pas 65 m. nukentėjusiąją, gyvenančią tame pačiame kaime, ir su ja lytiškai santykiauti. Nuteistasis atvyko pas moterį ir įlipo į kambarį per langą. Kaimo gyventoja priešinosi, tačiau vyras, naudodamas fizinį smurtą ir grasinimus, ją išžagino.

Nuteistasis dieną prieš nusikaltimą buvo paleistas iš įkalinimo įstaigos, girtavo ir jam kilo mintis lytiškai pasantykiauti...

Teisme jaunuolis savo kaltę pripažino. Nuteistasis teigė, kad dieną prieš nusikaltimą buvo paleistas iš įkalinimo įstaigos, girtavo ir jam kilo mintis lytiškai santykiauti su nukentėjusiąja, su kuria anksčiau buvo vartojęs alkoholinius gėrimus.

Moteriai atsisakius mylėtis, vyras ją išžagino.

Teismas, praėjusį pirmadienį skirdamas bausmę, atsižvelgė į vaikino veiksmus nusikaltimo metu, jo charakteristiką. Nuteistasis Marius Pranaitis nusikaltimą padarė būdamas neblaivus, paleistas iš įkalinimo įstaigos, prieš nukentėjusiąją vartojo fizinę prievartą, grasinimus.

Nuteistojo atsakomybę lengvinančių aplinkybių nenustatyta. Teismo nuomone, vyrui skiriamos bausmės tikslai gali būti pasiekti tik paskyrus realų laisvės atėmimą, kuris artimas sankcijoje numatytam bausmės vidurkiui.

Šis nuosprendis gali būti skundžiamas Klaipėdos apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius