-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragėje pradėti septyni ikiteisminiai tyrimai dėl vagysčių

Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša, kad paskutinį sausio savaitgalį buvo pradėti 7 ikiteisminiai tyrimai dėl vagysčių.
Policijos priemonės akimirkos
Policijos pareigūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pranešime teigiama, kad vagys rinkosi vertingus darbo įrankius. Daugiausiai pavogta elektrinių grąžtų ir suvirinimo aparatų. Gyventojams padaryti nuostoliai svyruoja nuo 320 iki 3200 eurų.

Šilutės rajone vagims savaitgalį nestigo ir originalumo. Be pavogto automobilio ir garaže buvusių elektrinių grąžtų ilgapirščiai dar atsuko pieno bloko kraną ir išleido nenustatytą kiekį pieno.

Dar viena iš savaitgalio vagysčių buvo įvykdyta Šilutės rajone, Minijos kaime. Iš kurortinėje vietovėje buvusio pramoginio laivo pavogtas inventorius: švartavimo virvės, kranai, žiūronai. Taip pat buvo apgadintas tentas. Laivo savininkas patyrė 250 eurų nuostolį.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas ir dėl kėsinimosi pavogti beržo medieną. Mediena įvertinta 120 eurų, tačiau savininkas savo turtą apsaugojo ir nuostolių spėjo išvengti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius