Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas leido mėnesiui suimti jauną vyrą, įtariamą dviejų žmonių sužalojimu prie Vilniaus autobusų stoties

Dėl dviejų žmonių sužalojimo prie Vilniaus autobusų stoties sulaikytas trečias įtariamasis. Paaiškėjo, kad galima du žmones sužeidęs vyras jau ne pirmą kartą įkliūva dėl pomėgio švaistytis peiliu, pranešė LNK žinios.
Vladimiras Kravcovas
Vladimiras Kravcovas / LNK nuotr.

Kaip skelbiama LNK pranešime, 23 metų bedarbis Vladimiras Kravcovas sulaikytas, kai atėjo į policijos komisariatą. Jam pateikti įtarimai dėl sveikatos sutrikdymo iš chuliganiškų paskatų ir viešosios tvarkos pažeidimo. Prokurorė ketvirtadienį prašė įtariamąjį suimti trims mėnesiams.

„Jis kaltinamas tuo, kad pažeidė viešąją tvarką kitų asmenų akivaizdoje mosikuodamas peiliu, tuo juos išgąsdindamas, ir tuo pačiu peiliu yra sužalojęs du asmenis“, – LNK žinioms sakė prokurorė Ilona Žukaitė.

Per apklausas įtariamasis prisipažino padaręs nusikaltimus ir tvirtino, kad gailisi. V.Kravcovas tikino, kad žmones sužalojo gindamasis ir prašė jo nesodinti už grotų.

Teisėsaugos duomenimis, įtariamasis yra jau penkis kartus teistas, tarp jo nusikaltimų – žmogaus sužalojimas peiliu. Vyras tik rugpjūtį paleistas į laisvę.

Kaip jau buvo pranešta, du žmonės buvo peiliu sužaloti Sodų gatvėje ankstų sekmadienio rytą.

Pirminiais duomenimis, konfliktas užsimezgė vienoje kavinių prie stoties, paskui persikėlė į lauką. Ten vienas vyras buvo sužeistas į sėdmenis, kitas į koją. Paskui įtariamieji išsilakstė. Du buvo sulaikyti tą pačią dieną. Sulaikymo metu policininkas šaudė į orą.

Vladimirą Kravcovą teismas leido suimti mėnesiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius