Teisme laukiamas Raseinių gyventojas iškrapštytas iš mikroautobuso, vykusio į Olandiją

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė teisingumo vengusį ir iš Lietuvos išvykti mėginusį Raseinių gyventoją. Paaiškėjo, jog nusikaltimo padarymu kaltinamo vyro paieška paskelbta prieš porą savaičių.
VSAT pareigūnas, patikra
Asociatyvi iliustracija: pasieniečiai neleido į užsienį išvykti teisingumo vengusiam raseiniškiui / VSAT archyvo nuotr.

Varėnos rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai ties Lazdijų rajono savivaldybės Akmenių kaimu, kelyje Lazdijai–Seinai, patikrinti sustabdė iš Lietuvos vykusį mikroautobusą „Mercedes-Benz Sprinter“. Juo grupė asmenų keliavo į Nyderlandus.

Pasienio tikrinimo metu paaiškėjo, kad vienas keleivis, 32 metų Raseinių gyventojas, turi nemalonumų su teisėsauga. Pasieniečiai išsiaiškino, kad vyro kaip kaltinamojo nusikaltimo padarymu nuo sausio vidurio ieškojo Raseinių policijos komisariatas.

VSAT pareigūnai neleido raseiniškiui tęsti kelionės bei išlaipino jį iš mikroautobuso. „Mercedes“ vairuotojui bei likusiems keleiviams leista vykti toliau. Teisingumo vengęs vyras sausio 28 d. perduotas Lazdijų policijos pareigūnams, apie jo sulaikymą informuotas paieškos iniciatorius.

Praėjusiais metais pasieniečiams iš viso įkliuvo 1775 asmenys, kurių dėl įvairių nusižengimų ir nusikaltimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos žinybų pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius