Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšių rajone – keturračio gaudynės: policija pralaimėjo mūšį, bet laimėjo karą

Kovo 28-osios pavakarę Telšių apskrities policijos pareigūnams tarnybiniu automobiliu važiuojant Telšių rajono Rainių gyvenviete, buvo pastebėtas įtarimą sukėlęs keturratis motociklas. Privažiavus arčiau pastebėta, kad transporto priemonė – be valstybinių registracijos numerių. Bandant sustabdyti, juo važiavę du asmenys nepakluso teisėtam policijos pareigūnų reikalavimui ir nurūko toliau.
Keturračio gaudynės Telšių rajone
Keturračio gaudynės Telšių rajone / Telšių apskrities policijos nuotr.

Prasidėjo gaudynės. Kaip pranešimu spaudai informuoja Telšių apskrities policija, persekiojant keturratį motociklą, prie policijos pareigūnų prisijungė dar vienas Telšių apskrities VPK ekipažas. Tačiau po beveik pusę valandos trukusių gaudynių, jos vis tik baigėsi policijos pareigūnų nenaudai. Iš pradžių nuo pareigūnų sprukęs keliu, keturračio vairuotojas vėliau pasuko į pievas, kuriomis tarnybiniai automobiliai buvo privesti nusileisti didesnį pravažumą bekelėmis turinčiam keturračiui.

VIDEO: Toli nepabėgo: pievomis pasprukusį keturratį, policijos pareigūnai aptiko paslėptą kieme

Nors lenktynėse keturračio vairuotojas buvo pranašesnis, Telšių apskrities VPK pareigūnai rankų nenuleido. Apvažiavus aplinkines Rainių kaimo apylinkes, buvo nustatyti abu keturračiu galimai važiavę neblaivūs asmenys.

Girtumą tikrintis atsisakęs galimas keturračio vairuotojas (gimęs 1975 m.) ir galimai kartu vykęs keleivis (gimęs 1983 m.) buvo sulaikyti. Netoliese nuo aptiktų asmenų rastas ir kieme paslėptas keturratis su identiškais šalmais, kuriuos mūvėjo sprukę asmenys.

Galimai keturratį vairavęs pilietis patrauktas administracinėn atsakomybėn dėl vairavimo neturint tam teisės (teisė vairuoti atimta), dėl nepaklusimo teisėtam policijos pareigūnų reikalavimui sustoti, dėl neįregistruotos, neapdraustos ir techniškai netvarkingos transporto priemonės eksploatavimo.

Policijos pareigūnai įspėja nepaklusnius vairuotojus, kad didelę grėsmę saugumui keliančios transporto priemonės visada eliminuojamos iš eismo. Todėl nepatartina vengti sustoti policijai stabdant, nes toks pasirinktas būdas užtraukia vairuotojams dar didesnę atsakomybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius