Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Telšių rajone pagalbos šaukėsi ant rankų šlapią kūdikį laikanti girta moteris

Į Telšių apskrities VPK pristatyta neblaivi moteris. Ją pareigūnai aptiko laukuose. Moteris ant rankų laikė vaiką, kuris dėl kūno atšalimo paguldytas į ligoninę.
Naujagimis
Naujagimis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šeštadienį apie 8.55 val. pranešta, kad Telšių rajone, Degaičių seniūnijoje, Skurvydiškės kaime esančiuose laukuose, moteris šaukiasi pagalbos ir rankose laiko mažametį vaiką.

Pareigūnams nuvykus į nurodytą vietą, netoli tvenkinio buvo rasta I.A. (gimusi 1981 m.). Moteris buvo neblaivi, ji rankose laikė kūdikį.

Telšių apskrities VPK praneša, kad I.A. ir kūdikis buvo sušlapę. Vaikas nuvežtas į Telšių regioninės ligoninės priėmimo skyrių ir perduotas medikams. I.A. pristatyta į Telšių apskrities VPK ir apklausta. Jai nustatytas 1,74 promilės girtumas.

Šeštadienį apie 10 val. gautas gydytojos Bitinienės pranešimas, kad į vaikų ligų skyrių paguldytas kūdikis, kuriam nustatytas bendras kūno atšalimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius