-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšių rajono gyventojas pasišaipė iš pareigūnų: 22 metų vyras apsimetė aštuonmečiu, kurį kirviu sužalojo tėvas

Telšių rajono gyventojas išsikvietė pareigūnus apsimetęs tėvo sužalotu aštuonmečiu. Policininkams atvykus paaiškėjo, kad vyras neblaivus.
Kirvis, peilis
Iliustracinė nuotrauka: kirvis / Photos.com nuotr.

Šeštadienį apie 14.08 val. užregistruotas pranešimas, kad Telšių rajone, Upynos seniūnijoje, namuose, neblaivus tėvas A.G. trenkė sūnui į galvą kirviu, sužalojo burną, lūpas.

Apie įvykį informuota Telšių greitoji medicinos pagalba. Apie įvykį pranešė aštuonerių metų vaikas. Nuvykus nurodytu adresu namo duris atidarė pranešėjas. Paaiškėjo, kad tai R.G. (gim. 1991 m.), kuris akivaizdžiai matėsi jog yra neblaivus. Paklausus minėto piliečio, kodėl kvietė policijos pareigūnus, jis paaiškinti nesugebėjo, tik pasakė, kad kartu su tėvu A.G. vartojo alkoholinius gėrimus, o kai jie baigėsi, nusprendė išsikviesti spec. tarnybas.

Taip pat R.G. paaiškino, kad jau buvo atvykę medikai, kurie jam davė vaistų nuo kraujo spaudimo. R.G. paklausus, ar prieš jį buvo panaudotas smurtas, pradėjo juoktis, sakydamas, kad visus apgavo. Telšių apskrities VPK praneša, kad vyras sužalotas nebuvo, smurto panaudojimo faktas neužfiksuotas. R.G. buvo nustatytas 0,35 promilės girtumas. Pilietis tyčia melagingai iškviesdamas spec. tarnybas padarė pažeidimą dėl žinomai melagingo specialiųjų tarnybų iškvietimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius