-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšiuose girta vairuotoja važiavo dar alaus, bet sužalojo du žmones

Į parduotuvę alaus atvažiavusi girta 33 metų telšiškė sukėlė autoavariją. Sužaloti du žmonės – motorolerio vairuotojas ir kartu važiavusi žmona.
Telšiuose sunkiai apgirtusi vairuotoja sužalojo du žmones
Telšiuose sunkiai apgirtusi vairuotoja sužalojo du žmones / Giedros Akavickienės nuotr.

Krauju aplaistyta avarija įvyko Telšiuose šeštadienio vakarą. 18.40 val. Muziejaus gatvėje automobilio „Audi A4“ vairuotoja, sukdama į kairę, nepraleido iš priekio atvažiavusio motorolerio.

Kaip nustatyta, motorolerį vairavęs 50-metis telšiškis A.J. buvo blaivus. Automobilio vairuotoja, kaip įtariama, nelaimės kaltininkė, į alkotesterį įpūtė 2,79 promilės. Tai sunkus girtumo laipsnis.

Parduotuvės darbuotojos 15min.lt papasakojo iš matymo pažįstančios klientę Iloną E.

Motoroleriu važiavusi pora Greitosios medicinos pagalbos automobiliu išgabenta į Regioninę Telšių ligoninę. Priėmimo skyriuje suteikus pagalbą nukentėjusieji išleisti gydytis į namus.

Tą nelaimingą šeštadienį moteris parduotuvėje lankėsi du kartus ir pirko alų. Vakare prieš avariją vairuotoja „su kvapeliu“ iš šaldytuvo nusipirko šešias skardines alaus. Alaus stiprumas siekė 6 laipsnius.

Tačiau alaus moteriai nebuvo lemta atsigerti. Sėdusi į automobilį, išvažiuodama iš aikštelės neblaivi vairuotoja kliudė motorolerį.

Aikštelės trinkelės aplaistytos dviejų žmonių krauju. Motoroleriu važiavusi pora Greitosios medicinos pagalbos automobiliu išgabenta į Regioninę Telšių ligoninę. Priėmimo skyriuje suteikus pagalbą nukentėjusieji išleisti gydytis į namus.

Automobilio nublokšti motorolerio vairuotojas ir jo keleivė susižalojo galvą, susimušė kojas. Ant kūno liko daugybė nubrozdinimų.

Sutuoktiniai iš Telšių į autoįvykį pakliuvo grįždami namo. Automobilių saugojimo aikštelėje užrakintas ne tik motoroleris, du šalmai, bet ir krepšys su laistytuvu ir per avariją ištižusiu grietinės indeliu.

Alaus mėgėjos automobilis nežymiai apibraižytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius