Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 09 03 /16:13

Tragiška avarija Mažeikių r.: susidūrė sunkvežimis ir 2 lengvieji automobiliai, žuvo 2 vairuotojai

Rugsėjo 3 d. apie 13 val. 50 min. Mažeikių r., ties Milių kaimu, vadinamajame Kuršėnų kelyje krovininis automobilis susidūrė su trimis lengvaisiais automobiliais, iš kurių du vairuotojai žuvo. Avarijos padariniai dar šalinami, policija pasirūpino laikinuoju aplinkkeliu.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Reidas TV“

Žuvo lengvaisiais automobiliais važiavę vyras ir moteris, ketvirtadienio popietę operatyviai praneša Policijos departamento budėtojai.

Netrukus PD Operatyvaus valdymo skyriaus patikslino ir papildomai pranešė, kad krovininis automobilis, galbūt dėl sprogusios padangos, kliudė ir susidūrė iškart su trimis lengvaisiais automobiliais. Dėl eismo įvykio žuvo automobilį „Hyundai Santa Fe“ vairavęs vyras (g. 1978 m.) ir automobilį „Toyota Avensis“ vairavusi moteris (g. 1985 m.). Krovininio automobilio vairuotojas dėl patirtų sužalojimų išvežtas į ligoninę. Iš trečiojo automobilio niekas nenukentėjo.

Kitos aplinkybės dar tik pradedamos tirti.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Greta Frajerytė 15min pranešė, kad šiuo metu (apie 16 val.) kelyje Kuršėnai–Mažeikiai po eismo įvykio kito transporto srautas (nuo Kuršėnų pusės) dar yra nukreipinėjamas žvyruotu keliu.

15min primena, kad tai jau antroji šio ketvirtadienio tragiška avarija: prieš vidurdienį Trakų rajone taip pat susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis – žuvo žmogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius