-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragiškas trečiadienis Lietuvos keliuose: žuvo vairuotoja, keleivė ir pėsčioji

Trečiadienį, lapkričio 14 d., mūsų keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 14 žmonių. Dvejuose eismo įvykiuose tragiškai žuvo trys žmonės – 57 metų pėsčioji, 50 metų vairuotoja ir 44 metų keleivė.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, viename eismo įvykyje buvo sužeista nepilnametė, 8 metų pėsčioji. Pėsčiųjų perėjose partrenkti du pėstieji, įvyko du susidūrimai su priekyje sustojusiais automobiliais, du įvykiai viešajame transporte. Per parą pareigūnai išaiškino 10 neblaivių vairuotojų, iš jų 5 vairuotojų girtumas buvo didesnis kaip 1,5 promilės, taip pat nustatyta 16 neblaivių dviratininkų. Trečiadienį policijoje buvo užregistruoti 67 eismo įvykiai, kuriuose žmonės nenukentėjo.

Iš karto po vidurnakčio, 00.02 val., Kaune, V. Krėvės ir Pramonės pr. žiedinėje sankryžoje, automobilį „Volvo V70“ vairavęs 22 m. vaikinas nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į troleibusų linijos metalinį stulpą. Eismo įvykio metu buvo sužeistas automobilio vairuotojas ir kartu važiavęs 19-metis keleivis, jaunuoliai dėl daugybinių sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Ryte, 7.15 val., Trakų r., magistralinio kelio kelyje Vilnius–Varėna–Gardinas 22-ame kilometre, ties Šventininkų k., 57 m. vyro vairuojamas automobilis „Renault Megane“ partrenkė netikėtai į kelią nenustatytoje vietoje įžengusią 57 m. pėsčiąją. Moteris žuvo eismo įvykio vietoje.

15min skaitytojo Justino nuotr./Įvykio vietoje
15min skaitytojo Justino nuotr./Įvykio vietoje

8.30 val., Rokiškio r., Pandėlio k., Panemunio g., 58 m. moteris, vairuodama automobilį „VW Passat“, partrenkė staiga pro mokyklinio autobuso priekį į važiuojamąją dalį įbėgusią 8-erių metų mergaitę. Dėl sužalojimų mergaitė buvo pristatyta į ligoninę.

Vidurdienį, 11.58 val., Kauno r., kelyje Vaišvydava–Piliuona ties Margininkų k., 40-metės moters vairuojamas automobilis „Opel Meriva“ įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su 50-metės moters vairuojamu automobiliu „Škoda Octavia“. Per eismo įvykį žuvo automobilio „Škoda Octavia“ vairuotoja ir kartu važiavusi 44 m. keleivė. Automobilio „Opel Meriva“ vairuotoja ir du automobilyje, „Škoda Octavia“ važiavusios keleivės, 28-erių ir 27-erių moterys dėl įvairių sužalojimų paguldytos į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius