-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traktorininkas savaip užsitikrino laisvą savaitgalį – įpūtė 3,3 promilės

Šalčininkų rajone 44 metų vyriškiui nei šiandieną, nei rytoj, nei poryt traktoriaus vairuoti jau nebereikės. Traktorininkas įkliuvo policijai, kai su visa sunkiasvore žemės ūkio technika prigulė pakelės griovyje, o išsiropštęs iš kabinos, į alkoholio matuoklį įpūtė sunkų girtumo laipsnį atitinkančius skaičius.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija: žemės ūkio technikos vairuotojai dažnai neišvengia pareigūnų dėmesio. / 15min nuotr.

Darbo dieną, o tuo pačiu ir visą darbinį savaitgalį šalčininkietis nusprendė užbaigti anksti – pranešimo skubios pagalbos telefonu specialiosios tarnybos sulaukė penktadienį 11.07 val.

Skambinę liudininkai Bendrąjį pagalbos centrą informavo, kad Matuizų kaime (Šalčininkų r., Kalesninkų sen.) į pakelės griovį yra įvažiavęs traktorius, kurio vairuotojas atrodo akivaizdžiai apsvaigęs.

Traktorius po įvykio buvo perduotas įtariamojo girto vairuotojo dukrai.

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad nurodytu adresu į V.Stanevičiaus gatvę atvykę patruliai rado apvirtusį traktorių ir iš tiesų apgirtusį traktorininką.

Sulaikytas vyras (gim.) 1978 m. pirmuoju bandymu į alkoholio matuoklį įpūtė net 3,34 promilės, o pakartotiniu pūtimu fiksuotas 3,07 prom. girtumas.

Dėl sunkaus, didesnio nei 1,5 promilės apsvaigimo Šalčininkų rajono komisariato pareigūnai iškart ėmėsi ikiteisminio tyrimo, vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Traktorininkas po avarijos neatrodė susižeidęs, vis dėlto greitosios pagalbos medikai jį išsivežė nuodugnesnei apžiūrai.

Tuo metu avariją patyręs traktorius T25c, Vilniaus VPK duomenimis, netrukus po įvykio buvo perduotas įtariamojo girto vairuotojo dukrai.

Taikant asmeniui baudžiamąją atsakomybę už vairavimą stipriai apgirtus, jo vairuota transporto priemonė (arba jos vertę atitinkanti pinigų suma) gali būti konfiskuota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius