Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų policijos laimikis – miške aptiktas bravoras

Trakų rajone, Paluknio seniūnijos teritorijoje, miško gilumoje, aptiktas aparatas naminei degtinei gaminti ir apie 300 litrų raugo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d.).

Trakų rajono policijos Veiklos skyriaus pareigūnai surengė tikslinę policinę priemonę, kurios metu Paluknio seniūnijos teritorijoje, miško gilumoje, aptiko aparatą naminei degtinei gaminti ir apie 300 litrų raugo. Šalia aparato žmonių nebuvo.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą ir nustatė, kad aparatas galimai priklauso 57-erių metų amžiaus vietos gyventojui. Tą pačią dieną, surinkus būtiniausius įrodymus, jam buvo pareikšti įtarimai.

Trakų policijos pareigūnai aparatą samanei gaminti ir raugą išsivežė bei paskyrė būtinas ekspertizes. Įtariamajam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius