Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trakų rajone policininkai sulaužė vyrui ranką: netyčia, bet buvo už ką

Pilialaukio kaime dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikomas 61 metų vyras aršiai pasipriešino pareigūnams, tačiau pats nukentėjo: jam lūžo alkūnkaulis. Tuo tarpu baudžiamoji byla dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo iškelta ne policininkams, o jam pačiam – už skriaudas namiškiams.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.

Gegužės 17 d. apie 13 val. Trakų r., Pilialaukio kaime, dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikomas, galimai neblaivus (pasitikrinti blaivumą atsisakė), 61-erių metų vyras aktyviais veiksmais priešinosi policijos pareigūnams, todėl buvo panaudoti kovinių imtynių veiksmai, dujos bei uždėti antrankiai.

Į Vilniaus apskr. VPK Trakų r. PK atvesdintas vyras pradėjo skųstis rankos skausmu, todėl buvo pristatytas į Trakų ligoninę, kur jam nustatytas alkūnkaulio lūžimas. Vyras, suteikus medicinos pagalbą, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. 2 d. (fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas) uždarytas į areštinę.

Tyrimas tęsiamas, pirmadienį praneša Policijos departamentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius