Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų teismas leido suimti vyrą, kuris, kaip įtariama, automobiliu Aukštadvaryje užmušė du žmones

Trakų rajono apylinkės teismas penkiolikai parų leido suimti vyrą, kuris įtariamas prieš porą dienų Aukštadvaryje automobiliu partrenkęs ir mirtinai sužalojęs du žmones. Automobilį vyriškis vairavo girtas.
Juozas Misevičius
Juozas Misevičius Trakų teisme / 15min.lt nuotr.

Kaip rašoma Trakų teismo pranešime, penktadienį Trakų rajono apylinkės teisme buvo nagrinėjamas prokuroro pareiškimas dėl kardomosios priemonės suėmimo paskyrimo Juozui Misevičiui (gim. 1953 m.), įtariamam Aukštadvaryje automobiliu partrenkus du žmones.

Ikiteisminio tyrimo teisėja, apklaususi įtariamąjį J.Misevičių, nutarė prokuroro pareiškimą tenkinti iš dalies ir skyrė įtariamajam kardomąją priemonę – suėmimą 15 dienų.

Priminsime, kad trečiadienį apie 16.06 val. Aukštadvaryje, Vilniaus g., automobilis „Audi 80“ partrenkė šaligatviu ėjusius L.R. (gim. 1963 m.) ir A.G. (gim. 1967 m.). Pėstieji žuvo, o automobilis iš avarijos vietos nuvažiavo.

Policija įvykio vietoje rado pėsčiuosius partrenkusio automobilio valstybinį numerį. Pasprukęs automobilis buvo greitai surastas, policija sulaikė J.Misevičių, kuris, kaip įtariama, ir vairavo šią mašiną.

Sulaikius įtariamąjį paaiškėjo, kad jis smarkiai apgirtęs. Alkoholio matuoklis parodė, kad jo organizme yra 2,63 prom. alkoholio (tai sunkus girtumo laipsnis).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius