-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakuose Narkušos sumuštas filipinietis atleido skriaudikui: pakako 25 000 litų kompensacijos

Nors Trakų rajono apylinkės teismas dar nebaigė nagrinėti baudžiamosios bylos, kurioje Stanislovas Narkevičius su dviem draugais teisiamas dėl filipiniečio Andy Hernandezo užpuolimo, Filipinų žiniasklaida jau skelbia apie nukentėjusiojo susitaikymą su Narkuša.
Stanislovas Narkevičius
Stanislovas Narkevičius, pravarde Narkuša / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Praėjusį šeštadienį (gruodžio 21 d.) filipinietis Andy Hernandezas su lietuve žmona Monika pasirašė taikos sutartį su savo skriaudikais – Trakų mafijos bosu vadinamu Stanislovu Narkevičiumi ir dviem kartu teisiamais jo bendrininkais Pauliumi Nižausku ir Ramūnu Dailyde, skelbia Filipinų naujienų svetainė rappler.com.

Teigiama, kad trakiškiai sutiko atleisti savo skriaudikams už 25 000 litų kompensaciją.

Iš šios sumos 10 000 litų A.Hernandezas sumokės už paslaugas jo šeimai atstovavusiems advokatams. Likusius 15 000 litų šeima ketina skirti labdarai.

Andy Hernandezas
Andy Hernandezas

Kaip rašo rappler.com, filipinietis su žmona ryžosi atleisti savo skriaudikams ir priimti jų pinigus, kad ši bjauri istorija turėtų bent kažkokį šviesų aspektą.

15min.lt primena, kad tarptautiniu rasistiniu skandalu virto kavinės „Mojo“ šeimininkų užpuolimas 2012 m. vasarą, kai A.Hernandezas su žmona atsisakė aptarnauti Narkušą, o supykęs „mafijos bosas“ pasikvietė parankinių gaują ir brutaliai atkeršijo.

Šioje byloje P.Nižauskas, R.Dailydė ir S.Narkevičius yra kaltinami viešosios tvarkos pažeidimu, o garsusis Narkuša – dar ir tautinės nesantaikos kurstymu.

Nepaisant susitaikymo, Trakų rajono apylinkės teisme baudžiamoji byla nagrinėjama toliau. 2014 m. teismas bylą gali nutraukti arba tik įvertinti nukentėjusiųjų ir kaltinamųjų susitaikymą kaip teisiamųjų atsakomybę lengvinančią atsakomybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius