Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiadienį eismą greitkelyje Kaunas–Klaipėda sustabdžiusioje avarijoje daugėja aukų – ligoninėje mirė sužeistas keleivis, kaltininkas – areštinėje

Trečiadienį iš sostinės į uostamiestį vedančioje automagistralėje, Raseinių rajone, į kraupią avariją pateko trys automobiliai. Avarijoje žuvo „Nissan Micra“ vairuotoja, to paties automobilio keleivio gyvybė užgeso ligoninėje, o dar keturi žmonės sužeisti. Avarijos sukėlimu įtariamas 42 metų „VW Passat“ vairuotojas uždarytas į areštinę.
Kelyje Kaunas–Klaipėda per avariją sudužęs „Nissan Micra“ automobilis
Kelyje Kaunas–Klaipėda per avariją sudužęs „Nissan Micra“ automobilis / 15min.lt skaitytojo Roberto K. nuotr.

Avarija įvyko birželio 25 d. apie 15.30 val. Raseinių rajone, ties Daugėliškių k., kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda 142-ame km.

Automobilis „VW Passat“, kurį vairavo 42-ejų R.B. (vyras), važiuojant antra eismo juosta, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Nissan Micra“, kurį vairavo 51-erių T.S. (moteris).

Po susidūrimo R.B. vairuojamas automobilis „VW Passat“ išvažiavo į pirmą eismo juostą ir susidūrė su kitu automobiliu „VW Passat“, kurį vairavo 40-metė D.R., kuri buvo sužeista.

Be to, kaip ketvirtadienį praneša Policijos departamentas, ligoninėje nuo patirtų sužalojimų užgeso kartu važiavusio 26-erių V.Z. gyvybė.

Taip pat per šią avariją sužaloti „Nissan Micra“ keleiviai 26-erių A.D. bei 19-metė L.S., kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Taip pat sužaloti automobilio „VW Passat“ vairuotoja D.R. ir kartu važiavusi 20-metė E.R., kurios gydomos ambulatoriškai.

Automobilio „VW Passat“ vairuotojas R.B. uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius