Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trumpikėse slėpti narkotikai lentvariškiams tapo bilietais į areštinę

Naktį Trakų rajone, Lentvaryje, rasta, įtariama, narkotinių medžiagų. Įtariamieji uždaryti į areštinę. Pradėti du ikiteisminiai tyrimai.

Liepos 22 apie 22 val. Trakų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai, patruliuodami Lentvaryje, Klevų alėjoje, pastebėjo automobilį BMW, kurio vairuotojas, pamatęs policijos ekipažą, staiga pasuko į šalikelę, kur vyksta geležinkelio pervažos darbai ir tolesnio pravažiavimo nėra. Privažiavę arčiau, pareigūnai pamatė jame sėdinčius tris jaunuolius ‒ vienas jų policijai žinomas kaip vartojantis narkotines medžiagas.

Akyli pareigūnai pastebėjo, kad šis jaunuolis staigiu rankos judesiu kažką įsikišo į kelnes. Tuoj pat buvo nutarta jaunuolius patikrinti.

Patikrinimo metu pareigūnams žinomas jaunuolis, 24-erių metų amžiaus lentvariškis, savanoriškai iš trumpikių ištraukė plastikinį maišelį su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga. Lentvariškis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kiti automobiliu važiavę asmenys uždraustų medžiagų ar daiktų neturėjo. Įtariamajam buvo atliktas šlapimo testas ‒ paaiškėjo, kad jis jau vartojęs marihuanos ir amfetamino.

Apie 2.50 val. Reagavimo skyriaus patruliams, tęsiantiems patruliavimą Lentvaryje, įtarimų sukėlė šalikelėje stovintis automobilis „Volvo S80“ ‒ jo vairuotojas, pamatęs artėjančius pareigūnus, pradėjo važiuoti. Pareigūnai sustabdė „Volvo“ automobilį, jame buvo du jaunuoliai.

20-metis keleivis akivaizdžiai jaudinosi ir tik pareigūnams pradėjus patikrinimą, jis iš trumpikių savanoriškai išsitraukė cigarečių pakelį, kuriame buvo folijos gniužulas su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

Vilniaus VPK nuotr./Bylos įkalčiai
Vilniaus VPK nuotr./Bylos įkalčiai

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis uždarytas į areštinę. Šio jaunuolio atliktas šlapimo testas parodė, kad jis jau vartojo marihuanos ir kokaino.

Per beveik septynis šių metų mėnesius Trakų policijos pareigūnai pradėjo 29 ikiteisminius tyrimus dėl rastų ir iš nelegalios apyvartos išimtų narkotinių medžiagų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius