Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trys lietuviai į Lenkiją vyko ne apsipirkti pigiau – prisivogė kvepalų ir drabužių

Suvalkų policijos pareigūnai sučiupo tris Lietuvos piliečius, kurie per vieną dieną apvogė net penkias vietos parduotuves. Grobis – parfumerija, kosmetika, drabužiai. Iš viso, kaip skaičiuojama, už maždaug 5 tūkst. zlotų, kas yra kiek daugiau nei tūkstantis eurų.
Lietuviai Suvalkuose vogė kosmetiką, kvepalus ir drabužius
Lietuviai Suvalkuose vogė kosmetiką, kvepalus ir drabužius / Suvalkų policijos nuotr.

Kaip praneša Suvalkų policija, pareigūnai sulaikė 35 metų vyrą ir dvi moteris – 24 ir 39 metų amžiaus, kurie įtariami apvogę penkias šio miesto parduotuves.

Įvykis užfiksuotas praeitą trečiadienį, kai policijai pranešta apie parfumerijos gaminių vagystę vienoje iš Suvalkų parduotuvių. Policijos patruliai, vykdami į įvykio vietą, pastebėjo asmenys, kurie atitiko turimą vogusių žmonių aprašymą. Tad stovėjimo aikštelėje prie parduotuvės viename iš Suvalkų rajonų ir buvo sulaikytos dvi moterys bei vyras.

Suvalkų policijos nuotr./Lietuviai Suvalkuose vogė kosmetiką, kvepalus ir drabužius
Suvalkų policijos nuotr./Lietuviai Suvalkuose vogė kosmetiką, kvepalus ir drabužius

Paaiškėjo, kad minėta parfumerijos vagystė – ne vienintelis šios trijulės „žygdarbis“ Suvalkuose, jie tą pačią dieną apvogė dar keturias kitas parduotuves.

Jų grobis buvo parfumerijos, kosmetikos gaminiai, drabužiai. Iš viso už daugiau nei 5 tūkst. zlotų (apie 1,1 tūkst. eurų).

Naktį Lietuvos piliečiai praleido policijos areštinėje, kitą dieną jiems pateikti kaltinimai vagystėmis. Už šį nusikaltimą gresia iki 5 metų laisvės atėmimas.

Policininkai surado vogtus daiktus, jie bus grąžinti į parduotuves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius