Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugniagesiai vadavo Žiežmariuose bute užrakintus tris mažamečius

Trečiadienį Kauno apskrities ugniagesiai gelbėtojai Žiežmarių Melioratorių gatvėje iš buto vadavo tris jame paliktus užrakintus mažamečius.
Daugiabutis Latvių g. 54
Daugiabutis/ Asociatyvi nuotr. / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, 12.19 val. policijos budėtoja pranešė, kad Kaišiadorių rajone, Žiežmariuose, policijos pareigūnams reikia patekti į vieną iš Melioratorių g. 13-ojo namo butą, kuris yra antrame aukšte.

Nuo stogo per 2-ojo aukšto langą patekta į butą. Viduje buvę 3 mažamečiai vaikai iškelti ir perduoti policijos pareigūnams.

Apie tai, kad mergina išlipo pro langą, o bute užrakinti palikti nepilnamečiai, Kauno apskrities policija pranešimo sulaukė 11.41 val. Pranešėjai – pašaliniai asmenys.

Nuvykus pareigūnams paaiškėjo, kad, mamai išvykus į darbą, namuose palikti užrakinti keturi vaikai: 1995 m. gimęs pilnametis bei trys mažamečiai, gimę 2003 m., 2009 m. ir 2010 m.

Pirminiais duomenimis, rakto iš vidaus palikto nebuvo.

Vaikai pristatyti į Vaikų dienos grupę Žiežmariuose, o 2003 m. gimusi nepilnametė buvo pristatyta į gydymo įstaigą, kur po apžiūros paleista.

Kauno apskrities VPK Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio pradėjo aplinkybių patikslinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius