Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje ieškoma pusamžė apkūni žemaūgė vagilė

Nuo vagilės nukentėjo garbaus amžiaus Ukmergės miesto gyventoja. 89-erių senolė prarado 2 000 litų santaupas.
Litai
Litai / BFL/Edgaro Anisimenko nuotr.

Liepos 11 d. apie 11 val. į 89-erių metų ukmergiškės buto duris pasibeldė nepažįstama moteris. Ji pasakė, kad žadama keisti pensijų išmokėjimo laiką, todėl atvykusi apie tai pranešti močiutei. Nepažįstamoji nerodė jokio pažymėjimo, tačiau senutė patikėjusi įsileido viešnią į vidų. Moteris paprašė duoti popieriaus lapą, kad galėtų užrašyti laiką, kad bus mokama pensija, pasakojama Ukmergės r. policijos komisariato atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Senolei spintoje tarp nuotraukų albumų beieškant tuščio lapo, priėjo ir viešnia, neva norėdama padėti surasti. Pastebėjusi voką, moteris staiga jį paėmė, ir pasakiusi, kad greitai sugrįš, išėjo iš buto. N.M. tuoj pat kreipėsi į policiją. Minėtame voke ji buvo sudėjusi savo santaupas – 2 000 Lt.

Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Moteris buvo maždaug 50-60 metų amžiaus, 155 cm ūgio, stambaus sudėjimo, dėvėjo juodą sijoną ir pilką palaidinę. Policija prašo gyventojus, turinčius žinių ar minėtą dieną prie Vytauto g. 24 namo pastebėjusius taip apibūdintą moterį, paskambinti į policiją tel. (8 340) 63422.

Policija primena: neįsileiskite į namus nepažįstamų asmenų, visuomet paprašykite parodyti pažymėjimą, atsargiai bendraukite su žmonėmis, kurie ateina į jūsų namus, siūlydami savo paslaugas ar įtikinėdami pirkti jų daiktus. Apie tokius atvejus būtina pasikalbėti su vaikais ir senyvo amžiaus artimais žmonėmis.

Esant įtarimams, kad pas jus apsilankė sukčiai ar vagys, visuomet skambinkite bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius