Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės rajone konfiskuotas „naminukės“ aparatas

Pareigūnams gavus informaciją, kad ukmergiškis (gimęs 1959 m.) dideliais kiekiais gamina naminę degtinę, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sekmadienį įtariamojo žmonai priklausančioje sodyboje Kulniškių kaime (Ukmergės r., Pabaisko sen.) buvo atlikta krata.
Naminės degtinės fabrikėlio įranga
Naminės degtinės fabrikėlio įranga / Ukmergės r. policijos nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai sekmadienį aptiko naminės degtinės fabrikėlį.

Kratos metu rastas aparatas naminei degtinei gaminti, 32 litrai naminės degtinės ir dvi statinės po 100 litrų brogos. Aparatas ir naminė degtinė buvo konfiskuoti, o brogą, paėmus mėginius, savininkui liepta išpilti.

Policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius