Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo „Volvo“ skrydį į Panevėžio naktinį klubą „Puntukas“

Panevėžyje, Respublikos g. 2 įsikūręs naktinis klubas „Puntukas“ yra toks populiarus, kad klientai į vidų nori patekti bet kokia kaina. Štai jaunuoliai su „Volvo“ nusprendė į klubą įvažiuoti automobiliu.

Incidentas nutiko sekmadienio popietę, kai automobiliu „Volvo“ važiavusi kompanija rėžėsi į klubo fasadą ir apgadino laiptus, koloną, duris bei sieną.

Jaunuoliai nedelsiant išlipo iš automobilio ir vietoje to, kad apie savo desperatiškus, bet nesėkmingus bandymus patekti į klubą informuotų policiją, nusprendė pasišalinti iš įvykio vietos.

Keturių vaikinų ir „Volvo“ vizitas į vieną populiariausių Panevėžio klubų „Puntukas“ buvo fiksuojamas vaizdo stebėjimo kamera, tačiau, panašu, kad vaikinai nė nesuprato, jog yra filmuojami.

15min.lt skaitytojo Edvino nuotr./Avarijos vietoje
15min.lt skaitytojo Edvino nuotr./Avarijos vietoje

Išlipę iš automobilio vaikinai apžiūrėjo „Volvo“, keletą minučių patrypčiojo aplink transporto priemonę, kažkam paskambino ir priėmė sprendimą pasišalinti iš avarijos vietos.

„Puntuko“ kameros užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip jie automobilį sugrąžina ant gatvės ir nustumia Klaipėdos gatve žemyn.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Vėliau paaiškėjo, kad net ir tuomet vairuotojas nepersigalvojo ir policijai neskambino, o paspruko iš įvykio vietos palikęs „Volvo“.

Tačiau aišku viena – vairuotojui jokiais būdais nepavyks išvengti atsakomybės ar suversti kaltę kam nors kitam, kadangi vaizdo įraše puikiai matyti, kas sėdi vairuotojo vietoje po avarijos ir kuris asmuo iš jos išlipa.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Naktinio klubo „Puntukas“ vadovas Gytautas Blažinskas šio įvykio nedramatizuoja ir į incidentą žiūri su humoru.

Pasak vadovo, dėl šio jaunuolių bandymo patekti į naktinį klubą „Puntuko“ veikla nesutriks ir jau savaitgalį čia laiką linksmai galės leisti panevėžiečiai ir miesto svečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius