Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vakare į keltą nespėję jaunuoliai nuniokojo Smiltynės kurhauzą ir apdaužė automoblius

Uostamiesčio kriminalistai išaiškino jaunuolius, kurie antradienio naktį nuniokojo Smiltynės Kurhauzą, greta esantį barą „Nerija“ ir penkis automobilius stovėjusius aikštelėje greta Naujosios perkėlos, praneša Klaipėdos apskrities policija.
sulaikyti-itariamieji-2017-m-balandi-nuniokoje-smiltynes-kurhauza
Stopkadras

Kaip praneša policija, pareigūnai išsiaiškino, jog du 1990 m. ir 1991 m. gimę vaikinai, iš kurių vienas jau du kartus teistas dėl turto sugadinimo, bei 1994 m. gimusi ir su teisėsauga reikalų iki šiol neturėjusi mergina, tą vakarą pajūryje vartojo alkoholinius gėrimus, o vėliau skubėjo į keltą, tačiau į jį nespėję savo nusivylimą išreiškė daužydami kurhauzo ir kavinės langų stiklus.

Vėliau trijulė patraukė link Naujosios perkėlos ir merginai pasiskundus, jog sušalo, nutarė išdaužti aikštelėje stovėjusio automobilio stiklą, kad patekus į mašiną sušiltų.

VIDEO: Sulaikyti įtariamieji 2017 m. balandį nuniokoję smiltynės Kurhauzą

Vienas iš įtariamųjų jau anksčiau „pasižymėjo“, kai 2017 m. kovo mėnesį jam ir jo draugui užkliuvo „Balticum“ televizijos lauko kamera, kurią jiedu sudaužė. Pagal šį faktą Klaipėdos miesto policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo, kuriame abiem pareikšti įtarimai dėl minėto fakto

Už viešosios tvarkos pažeidimą ir turto sunaikinimo ar sugadinimo baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius