Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vandalai Panevėžio Laisvės aikštėje nulaužė medį, atliko gamtinius reikalus

Naktinis pasivaikščiojimas Laisvės aikštės takeliais, dviem vyrams taps dar ilgai įsimintinas. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį siautėję vyrai, net neįtarė, kad jų chuliganišką elgesį fiksuoja centrinėje Panevėžio aikštėje įrengtos stebėjimo kameros. Miesto širdyje vyrai ir jauną medelį nulaužė, ir gamtinius reikalus atliko, praneša „Jūsų Panevėžys“.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / „Jūsų Panevėžio“ nuotr.

Pasak Panevėžio miesto savivaldybės atstovų, nulaužtas medelis pastebėtas sekmadienio rytą. Pirmadienį buvo peržiūrėtos Laisvės aikštę ir kitas viešąsias erdves fiksuojančios vaizdo stebėjimo kameros. Jose buvo užfiksuoti ir pažeidėjai.

Panevėžio miesto savivaldybės administracijos Vyriausias valdymo organizavimo inžinierius Vidmantas Kerpiškis, peržiūrėjęs vaizdo įrašą, naujienų portalui JP pasako neįtikėtiną istoriją.

„Pro šalį ėjo du jaunuoliai. Abu jie svirduliavo. Praeidami, jie ranka perbraukė per medelį. Truputėlį paėjo ir vėl grįžo, paėmė ir nulaužė. Tada ėjo toliau per Laisvės aikštę. Dar vienas jų ir gamtinius reikalus atliko, nušleivavo toliau, link buvusio viešbučio. Jaunuoliai po Laisvės aikštę vaikščiojo neskubėdami, ilsėjosi prisėsdami ant suoliuko.

Tikriausiai, tuo laiku užsidarinėjo kavinės, nes pro juos praėjo ir daugiau žmonių, bet jaunuoliai prie jų nesikabinėjo. Panašu, kad jie labai aršūs nebuvo, užkliuvo tik medelis. Pažeidėjus užfiksavo penkios kameros, todėl tikimės, kad jų tapatybės greitai bus nustatytos“, – jp.lt cituoja Panevėžio miesto savivaldybės atstovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius