Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros pabaigą Vilniuje teks švęsti nevartojant arba nevairuojant: reidų bus itin daug

Sostinės pareigūnai geranoriškai įspėja vilniečius ir miesto svečius, kad paskutinį vasaros savaitgalį itin griežtai kontroliuos neblaivius ir kitaip KET pažeisti linkusius vairuotojus.
Reidas Vilniuje praėjo sklandžiai
Asociatyvinė iliustracija: reidas Vilniuje / Šarūnės Janušonytės/15min nuotr.

Rugpjūčio 26-28 d., savaitgalį, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai pasirinktose sostinės vietose ir pasirinktame Vilniaus apskrities rajone vėl vykdys transporto priemonių vairuotojų blaivumo kontrolės priemones ‒ tikrins vairuotojų blaivumą, ar nevairuoja apsvaigę nuo narkotinių ir kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Didesnis pareigūnų dėmesys bus sutelktas į kelius, vedančius į žmonių pamėgtas pasilinksminimo vietas, paplūdimius, pobūvių, masinių renginių vietas. Taip pat didesnio dėmesio sulauks jauni, ypatingai daug keleivių vežantys vairuotojai, pažymima Vilniaus apskrities VPK penktadienio rytą paviešintame pranešime.

Praėjusią savaitę, rugpjūčio 15-21 d., Kelių patrulių rinktinės pareigūnai išaiškino 27 atvejus, kai automobilius vairavo neblaivūs vairuotojai, savaitgalį – 12.

Policijos pareigūnai prašo vairuotojų būti atsakingais ir nevairuoti transporto priemonių esant neblaiviems ar apsvaigusiems nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius