Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 04 04 /18:18

Vėl sumaištis Vilniuje: parke „Outlet“ – įtartina dėžė su vaistų maišeliais

Pirmadienio pavakarę sostinės prekybos centrą „Outlet“ apgulė specialiosios tarnybos – sumaištį sukėlė aptikta įtartina dėžė su kažkokiais maišeliais. Išparduotuvių centro darbą sutrikdžiusios aplinkybės – kuriozinės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininkės Astos K. nuotr.

Sujudimas sostinės Žirmūnų rajone esančiame „Outlet“ parke prasidėjo po 17 val.

Pirkėjai nebebuvo įleidžiami vidun, o lankytojai ir darbuotojai išvesti į lauką, šio išparduotuvių centro viduje aptikus keistą nežinia kieno paliktą dėžę.

Pirminiais duomenimis, jos viduje maišeliai su neaiškios kilmės milteliais.

„Atvažiavau čia į parduotuvę, bet pamačiau greitąją ir gaisrinę. Vienas lauke stovėjusių darbuotojų pasakė, kad vyksta evakuacija“, – 15min pranešė įvykio liudininke tapusi vilnietė Asta.

Beje, nei Bendrasis pagalbos centras, nei kitos tarnybos ir vėl nesivargino informuoti visuomenės apie šią galimai pavojingą situaciją. Toks pats požiūris į vilniečių saugumą ir jų poreikį planuotis laiką buvo pademonstruotas ir šį vidurdienį, kai dėl stotelėje palikto raudono lagamino sutriko eismas Laisvės prospekte, sustojo troleibusai ir autobusai, tačiau jokios informacijos apie įvestą planą „Skydas“ nebuvo.

Vidurdienio sumaištis sostinės Pašilaičių rajone tęsėsi maždaug pustrečios valandos. Tuo tarpu išparduotuvių centre dabar sklando kalbos, kad prekybą planuojama atnaujinti bent iki 20 val.

15min fotoreporteris Irmantas Gelūnas įvykio vietoje išsiaiškino, kad išparduotuvių centro darbą sutrikdžiusios aplinkybės – kuriozinės.

Pasirodo, kažkoks vyriškis apsilankė „Outlet“ parko vaistinėje, norėdamas priduoti dėžę senų naudojimui nebetinkamų vaistų. Tačiau vaistinės darbuotojos jam esą pareiškė, kad tokio krovinio nepriims. Vilniečio toks įvykio posūkis netenkino, todėl jis padarė taip, kaip buvo sumanęs – pastatė dėžę ant grindų prie vaistinės patalpų ir išėjo. Maža to, vyriškis dėžėje sąmoningai paliko raštelį su savo mobiliojo telefono numeriu.

Tačiau vaistinės personalui ši situacija vis vien sukėlė nerimą ir stresą. Saugumo sumetimais, buvo iškviestos visos specialiosios tarnybos. Praėjus maždaug pusantros valandos nuo įvykio pradžios, situacija „Ogmios miesto“ išparduotuvių centre buvo stabilizuota. Tačiau tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius