-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Velykinis reidas Vilniuje: su šventiniais kiaušiniais, girti – į bažnyčią

Šv. Velykų rytą Vilniaus Eišiškių plente surengtas policijos reidas, kuriame plušėjo devyni pareigūnai. Per tris valandas patikrinta apie 60 automobilių. Užfiksuoti net trys neblaivūs vairuotojai, kurie su šeimomis vyko į bažnyčią. Šventės jiems prasidėjo anksčiau laiko.

Reidui vadovavęs Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės būrio vadas Viktoras Pavlovas patikino, kad tokie rezultatai išties nedžiugina.

„Trys girti vairuotojai Velykų rytą – pakankamai daug. Juk šventės. Ir daugelis ginasi iki pirmojo šventinio stalo nepradedantys vartoti alkoholio. O štai, jau išvakarėse pradėjo. Nesulaukė to stalo. Su šventiniais kiaušiniais važiuoja sau girti į bažnyčią. Ir dar šeimas veža“, – reziumavo V.Pavlovas.

Prasižengusių šventą rytą trijulė – vyrai, kurių laukia teismas ir jo paskirta piniginė bauda su teisės vairuoti atėmimu.

„Audi A6“ vairuotojas įpūtė 0,66 prom. Mamą į bažnyčią „Fiat Doblo“ automobiliu vežęs vyriškis – 0,65 prom. O su šeima į šventovę vykęs „Škoda Octavia“ vairuotojas – 1,01 prom.

Nė vienas jų nepuolė teisintis, geranoriškai sutiko su tuo, jog buvo pričiupti. 

Būta ir kitų smulkių KET pažeidimų. Vienas vairuotojas neturėjo techninės apžiūros dokumento bei nebuvo apdraudęs savo mašinos, kitas – pamiršo namuose vairuotojo pažymėjimą. Pirmajam surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas, antrajam baudos pavyko išvengti.

Dar vienas reido metu sustabdytas vyras ant veidrodėlio buvo pasikabinęs Georgijaus juostelę.

VIDEO: Velykų rytą Vilniuje surengtas policijos reidas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius