Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venckų skundų pedofilijos byloje nagrinėjamas atidėtas rudeniui

Drąsiaus Kedžio mažametės dukters atstovų Neringos ir Aido Venckų skundų pedofilijos byloje nagrinėjimas jų pačių prašymu atidėtas rudeniui.
Akcijos dalyviai trečiadienį sulaukė svarbių viešnių
N.Venckienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Antradienį Panevėžio apygardos teismo teisėjų kolegija posėdį atidėjo rugsėjo 15 dienai, pirmadienį gavusi advokato A.Venckaus prašymą skundų nagrinėjimą nukelti dėl jo užimtumo kitose bylose.

Venckai skundžia Panevėžio miesto apylinkės teismo nutartį, kuria nepagrįstu pripažintas jų prašymas pedofilijos byloje įtarimus pateikti mergaitės motinai Laimutei Stankūnaitei, o kaltinimus dėl seksualinio tvirkinimo Andriui Ūsui pakeisti į sunkesnius – seksualinį prievartavimą.

Venckai teismo taip pat prašė, kad įtariamaisiais dėl jų dukterėčios prievartavimo būtų pripažinti ne tik L.Stankūnaitė, bet ir nužudytieji teisėjas Jonas Furmanavičius ir mergaitės teta Violeta Naruševičienė.

Kaunietis D.Kedys savo buvusią sugyventinę L.Stankūnaitę kaltino leidus išnaudoti dukrą pedofilams. Tačiau pedofilijos bylą tyrę prokurorai įtarimus dėl mažametės tvirkinimo yra pateikę tik A.Ūsui. L.Stankūnaitės kaltės pareigūnai nerado.

D.Kedys dingo praėjusių metų spalio 5 dieną, kai Kaune buvo nušauti teisėjas J.Furmanavičius ir L.Stankūnaitės sesuo V.Naruševičienė. J.Furmanavičių, A.Ūsą ir nenustatytą asmenį Aidą kaunietis kaltino seksualiai prievartavus mažametę jo dukrą. Anot jo, L.Stankūnaitė ir jos sesuo V.Naruševičienė užsiėmė sąvadavimu.

Šių metų balandį prie Kauno marių rastas D.Kedžio lavonas. Ekspertai nustatė, kad jis mirė nesmurtine mirtimi – užduso užspringęs. Birželį negyvas rastas ir A.Ūsas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius