Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Via Baltica“ magistralėje prie Kauno eismą sustabdė didelė avarija

Ketvirtadienio vakarą, jau po 21 val., automagistralėje „Via Baltica“, netoli Kauno, įvyko dar viena didžiulė avarija, sukėlusi eismo spūstį.
Vilkikų avarija
Avarija „Via Baltica“ prie Kauno / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Automagistralėje „Via Baltica“ kone kasdien eismą stabdo skaudžios avarijos. Ketvirtadienio vakarą, jau po 21 val. automagistralėje „Via Baltica“, prie Kauno, važiuojant nuo IX forto link Akademijos, susidūrė du vilkikai.

Vienas paskui kitą važiavo du vilkikai. Pirmjojo vilkiko vairuotojas pasakojo, kad prieš jį netikėtai pristabdė lengvasis automobilis, vilkiko vairuotojas taip pat pradėjo stabdyti, jo kabiną ėmė nešti į šoną. Tuomet jis pajuto smūgį į galą. Į vilkiką atsitrenkė cisterna.

Po avarijos buvo užtvertas eismas, susidarė didžiulė spūstis. Į avarijos vietą skubiai atvyko ne tik policija, greitosios pagalbos medikai, bet ir ugniagesiai. Gaisro nekilo. Į vilkiką įsirėžęs cisternos vairuotojas buvo sąmoningas. Medikai jį išvežė į ligoninę.

Apie 22 valandą viena magistralės juosta buvo atlaisvinta. Policija reguliuoja eismą, kol ugniagesiai tvarko avarijos padarinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius