Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vidury baltos dienos Kauno Laisvės alėjoje kilo muštynės: sulaikytas neblaivus vyras

Ketvirtadienį apie 15 val. specialiosios tarnybos gavo pranešimą, kad Kauno Laisvės al., prie „Hesburger“ greito maisto restorano, kilo muštynės. Šalia įsikūrusių įstaigų darbuotojai stebėjo, kaip policija paguldė ant žemės ir antrankiais surakino besipriešinantį vyrą.
Incidentas Laisvės alėjoje
Incidentas Laisvės alėjoje / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Pamačiau, kaip Laisvės al. atlekia policija. Greitai iššokę lauk, ant žemės policininkai parvertė vieną žmogų. Surakino antrankiais. Į įvykio vietą atskubėjo ir greitoji pagalba“, – pasakojo įvykių liudininkė.

Kaip išsiaiškino 15min žurnalistai, šalia „Hesburger“ šiuo metu statybininkai remontuoja namą. Darbininkai dirba ant pastolių. Pro šalį ėjo keturių girtų jaunuolių gauja, nešina alkoholiniais gėrimais. Jie be jokio tikslo ėmė kabinėtis prie statybos darbus atliekančių asmenų. Spardė lentas, landžiojo po statybvietę, judino pastolius, vartojo necenzūrinius žodžius ir net papurškė ašarinių dujų.

„Vienas darbininkas bandė nuraminti juos. Bet tik sulaukė smūgio. Tiesa, smūgiuoti tiksliai įsismarkavusiam jaunuoliui nepavyko. Nė vienas iš darbininkų nenukentėjo. Nuostolių nepadaryta“, – teigė kitas įvykių liudininkas.

Atvykusi policija sučiupo vieną iš aršiausių vaikinų. Jam buvo uždėti antrankiai. Atskubėjo ir dar vienas pareigūnų ekipažas.

Kadangi smarkuolio veidas buvo kruvinas, įvykio vietoje jį apžiūrėjo medikai. Nustačius, kad didesnių sužalojimų nėra, vyras išvežtas į komisariatą. Jo draugai paleisti.

VIDEO: Vidury baltos dienos Kauno Laisvės alėjoje kilo muštynės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius