Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkijoje gyvenančius senolius apiplėšę romai laisve ilgai nesidžiaugė

Ketvirtadienio naktį Vilkijoje plėšikai įsiveržė jėga į vyro namus ir apiplėšė ten gyvenančius garbaus amžiaus vyrą ir moterį. Tačiau policija greitai išaiškino įtariamus nusikaltėlius.
Asociatyvinė iliustracija: sulaikymas
Asociatyvi iliustracija / Vilniaus apskrities policijos nuotr.

Balandžio 14 d. apie 2.30 val. Kauno r., Vilkijoje, Ramybės g., vyrui (gimusiam 1973 m.) išgirdus garsą kieme ir išėjus laukan, du nepažįstami vyrai jį užpuolė iš nugaros, sumušė ir įsiveržė į namo vidų, kur iš ten buvusios moters (gimusios 1939 m.) atėmė 78 eurus, o iš vyro (gimusio 1945 m.) dar 20.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK) nedelsiant buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo (pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str.). Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai operatyviai nustatė ir ryte sulaikė asmenis, galimai įvykdžiusius šią nusikalstamą veiką.

Tai du romų tautybės Kauno rajono gyventojai – anksčiau teistas vyras (gimęs 1969 m.) ir anksčiau neteistas vyras (gimęs 1995 m.).

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokuroras Vidas Kilinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius