Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkiškių gyventojas, kurio kiemas „nuolat dvelkia raugalu“, pats pakvietė policiją į virtuvę

Šalčininkų rajono policijai netikėtai apsilankius pas du vyrus, vieno jų namuose pareigūnai rado apie 20 l naminukės, o kito namuose tikrintojams teko nutraukti naminukės gamybos procesą. Abiem pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Tikrintojų vizitai davė rezultatų – Šalčininkų r. rasta ir naminukės, ir aparatas jai gaminti.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai, reaguodami į gyventojų pranešimus bei užkardydami nelegalaus alkoholio prekybą, vasario mėnesį atliko policines priemones.

Vasario 18 d. pareigūnai apsilankė pas Žagarinės kaime ( Baltosios Vokės sen.,) gyvenantį vyrą, dėl kurio policija nuolat gauna pranešimus, kad pastarasis nelegaliai prekiauja alkoholiu. Pareigūnams atvykus į gyvenamąją vietą ir paaiškinus atvykimo priežastį, šeimininkas geranoriškai nuvedė policijos pareigūnus į malkinę ir atidavė apie 20 l į įvairias talpas supilstytos naminės degtinės.

Vasario 19 d. pareigūnai aplankė pusamžį vyrą, gyvenantį Turgelių sen., Vilkiškių kaime. Dėl šio vyro policija taip pat gavo pranešimų, kad nuo jo valdos nuolat dvelkia raugalu.

Namo šeimininkas pareigūnus pakvietė į virtuvę, kur vyko gamybos procesas – iš aparato į puoduką čiurkšleno ką tik pagaminta naminukė.

Pareigūnams paaiškinus atvykimo priežastį, namo šeimininkas pakvietė į virtuvę, kur vyko naminukės gamybos procesas – iš aparato į puoduką čiurkšleno ką tik pagaminta naminukė. Pareigūnams teko sustabdyti šį šeimininkui malonų procesą.

Dėl šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso str. 1 d.).

Šalčininkų rajono policija dėkinga visuomenei už aktyvią pagalbą ir vertingą informaciją išaiškinant šiuos teisės pažeidimus ir prašo gyventojų nebūti abejingiems ir apie žinomus panašaus pobūdžio teisės pažeidimus pranešti skubios pagalbos telefonu 112, www.epolicija.lt arba telefonu 8 700 60000.

VIDEO: Reidai davė rezultatų – rasta ir naminukės, ir aparatas jai gaminti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius