-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus apskrities vairuotojams ketvirtadienį per slidu: avarijų skaičius perkopė 50

Sudėtingos eismo sąlygos šį ketvirtadienį pakišo koją dešimtims eismo dalyvių. Laimė, vairuotojai, jų keleiviai ir pėstieji rimtesnių sužalojimų bent iki popietės išvengė.
Vilniuje ketvirtadienį pasipylė avarijos
Vilniuje ketvirtadienį pasipylė avarijos / Nuotraukos iš „Facebook“ profilio „Reidas Vilniuje“

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyryje 15min ketvirtadienio pavakarę sužinojo, kad pastaroji diena gatvėse ir keliuose yra gana avaringa.

Policijos įvykių registruoto duomenimis, nuo 6 val. ryto iki 15.30 val. pavakarę pareigūnams buvo pranešta apie 51 techninį eismo įvykį. Automobiliai slydo nuo kelių, daužėsi į stulpus arba vienas į kitą. Tačiau rimtesnių traumų visiems avarijų dalyviams pasisekė išvengti.

Dalies avarijų padarinius užfiksavo socialinio tinklo grupės „Reidas Vilniuje“ lankytojai.

Viena masiškiausių avarijų įvyko Laisvės prospekto ir Pašilaičių gatvės sankryžoje, kur susigrūdo 4 transporto priemonės. Žmonės nesužeisti, tik susidarė spūstys.

Grigiškėse ir Šilo gatvėje sostinės Antakalnio rajone automobiliai gana dramatiškai nulėkė nuo kelio ir liko grioviuose.

8.35 val. Žaliųjų Ežerų gatvėje pradžioje, faktiškai Santariškių žiede, į stulpą rėžėsi „Škoda“ automobilis. Iš pradžių pranešta, kad greitoji pagalba nereikalinga, tačiau netrukus medikai dėl rankos traumos išvežė vairuotoją (gim. 1970 m.) į Santakos klinikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius