-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 05 /13:08

Vilniaus pakraštyje nusiaubti bent 4 taksi automobiliai: neramu visiems gyventojams

Sostinės Naujosios Vilnios rajone, kuriame antradienį rastas nužudytos 17-metės palaikai, gyventojams pastarosiomis dienomis neramu ir dėl jų turto saugumo. Skirtingose rajono gatvėse apvogti mažiausiai 4 taksistų ir pavežėjų automobiliai. Taksi vairuotojai įbauginti, neramu dėl savojo turto ir nežymėtų transporto priemonių savininkams. Tiesa, policija kol kas jokios kriminalinės epidemijos neįžvelgia.
Apvogtas automobilis
Apvogtas automobilis / Nuotrauka iš „Facebook“

Apie nusikaltimus, kryptingai nutaikytus į taksi verslo atstovus, pranešė Naujojoje Vilniuje gyvenanti 15min skaitytoja Inga.

Jos teigimu, visų vagysčių braižas panašus: išdaužius keleivio pusės langą, lipdukais paženklintose taksi ar pavežėjų automobiliuose tikriausiai ieškota pinigų, planšetinių kompiuterių, kitų vertingų daiktų.

„Aukštas vyras tamsiais rūbais ką tik bėgo nuo mano automobilio suveikus signalizacijai. Būkite budrūs!“, – kolegas ir kaimynus antradienį paryčiais, apie 5 val., įspėjo vairuotojas Igoris P.

Aukštas vyras tamsiais rūbais ką tik bėgo nuo mano automobilio suveikus signalizacijai.

Rajono gyventojų „Facebook“ grupėje yra patalpinti mažiausiai keturiose skirtingose gatvėse suniokotų automobilių vaizdai: V.Sirokomlės, Gerovės, Genių ir Parko.

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad didelių apibendrinimų apie tai, kas dedasi, pareigūnai kol kas nedaro.

Sostinėje nuo pirmadienio vakaro iki šio ryto buvo dar 2 panašūs atvejai (skirtumas tas, kad apvogti automobiliai – ne taksi), tačiau tarpusavyje nesusijusiose ir nuo Naujosios Vilnios nutolusiose vietose (kituose miesto miegamuosiuose rajonuose).

Policija jau sulaikė dviejų pranešimų apie 15min aprašytus nusikaltimus Naujojoje Vilnioje.

Vasario 5 d. apie 9.08 val. pareigūnams pranešta, kad Gerovės g. 8 stovėjusio taksi automobilio „Toyota“ durelių stiklas nakties metu buvo išdaužtas.

Pats savininkas šiuo metu išvykęs, todėl nėra aišku, kas buvo pavogta ir kokia žala padaryta.

Praėjusią naktį 3 val. 15 min. Naujojoje Vilnioje buvo išdaužtas ir spaudos kiosko langas.

Tą patį antradienio rytą, maždaug 6.24 val. pranešta apie Genių g. 10A išdaužtą „Toyota Prius“ šoninį langą ir iš automobilio salono pavogtus daiktus: vadinamąjį delninuką ir dokumentus.

Be to, praėjusią naktį 3 val. 15 min, buvo išdaužtas spaudos kiosko langas (Parko g. 60) ir bandyta įsibrauti vidun, tačiau nesėkmingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius