Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajone girtas vairuotojas partrenkė dvi nepilnametes ir bandė bėgti

Gruodžio 7–9 dienomis, penktadienį–sekmadienį, mūsų šalies keliuose, pirminiais duomenimis, 31 eismo įvykio metu buvo sužeistas 41 žmogus, žuvo vienas žmogus, 23 m. pėsčiasis. Savaitgalį įvyko 12 užvažiavimų ant pėsčiųjų, vieną įvykį sukėlė neblaivus vairuotojas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, per tris paras policijoje užregistruota 230 eismo įvykių, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, įvyko 22 užvažiavimai ant laukinių gyvūnų. Neblaivūs vairuotojai sukėlė 13 eismo įvykių. Savaitgalį policijos pareigūnai išaiškino 92 neblaivius vairuotojus, 48 iš kurių girtumas viršijo 1,5 promilės.

Gruodžio 7 d., penktadienį, įvyko 10 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 11 žmonių. Tarp sužeistųjų – nepilnametis pėsčiasis, 8 metų berniukas. Iš viso, penktadienį buvo sužeisti trys pėstieji, dėl nepalankiu saugiam eismui sąlygų, vairuotojų nesuvaldyti, nuo kelio nuvažiavo 7 automobiliai, įvyko 2 priešpriešiniai susidūrimai.

Penktadienio ryte, 9.00 val., Šiaulių r., krašto kelyje Šiauliai–Gruzdžiai–Naujoji Akmenė , 40-metė vairuotoja nepasirinko saugaus važiavimo greičio, apsnigtame slidžiame kelyje nesuvaldė vairuojamo automobilio „Peugeot 307“, kuris įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Opel Astra“, kurį vairavo 37 m. vyras. Įvykio metu buvo sužeista automobilio „Peugeot 307“ vairuotoja ir automobilyje „Opel Astra“ važiavęs 41 m. keleivis, sužeistieji gydomi ambulatoriškai.

Kėdainių r., krašto kelyje Aristava–Kėdainiai–Cinkiškiai įvyko du eismo įvykiai.

10.22 val., slidžiame apsnigtame kelyje 43 m. vairuotojo nesuvaldytas, nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis „VW Polo“, sužalojimus patyrė 48 m. keleivis. 10.33 val., toje pačioje vietoje, Šingalių k. ribose, 64 m. vairuotoja nesuvaldė automobilio „Opel Astra G-Caravan“, kuris įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Fiat Bravo“, kurį vairavusi 58 m. vairuotoja buvo sužeista ir gydoma ambulatoriškai.

Gruodžio 8 d., šeštadienį, keliuose įvyko 15 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeisti 24 žmonės. Tarp sužeistųjų – 17-metė keleivė ir 16-metė pėsčioji.

Ryte, 8.30 val., Kauno r., Zapyškio mstl., krašto kelyje Kaunas–Zapyškis–Šakiai, automobilio „Chrysler 300C“, vairuotojas, išvažiuojant iš šalutinio kelio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Volvo S80“, kuriuo į pratybos vyko du Lietuvos kariuomenės kariai. Įvykio metu buvo sužeisti automobilyje „Chrysler“ važiavę 67 m. vyras ir 64 m. moteris, taip pat sužeisti du jauni, 20 ir 22 m. kariai.

Šeštadienio popietę, 15.35 val., Zarasų rajone, kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, nuo kelio nuvažiavo nesuvaldytas automobilis „Subaru Forester“, kuris, įvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą, susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu krovininiu automobiliu „DAF FT 95XF.430“ su puspriekabe. Eismo įvykio metu nukentėjo ir į ligoninę paguldyti automobilyje „Subaru Forester“, važiavę 27 m. vyras ir 51 m. moteris.

19.22 val., Panevėžyje, Klaipėdos g. 43 m. vyras, vairuodamas automobilį „VW Golf“, išvažiavo iš šalutinio kelio ir sukdamas į kairę nepraleido tiesiai pagrindiniu keliu važiavusio automobilio ,,Opel Meriva“, kurį vairavo 18-metis vaikinas, ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo 4 žmonės – abiejų automobilių vairuotojai ir dvi keleivės, 39 m. moteris ir 17-metė mergina.

Šeštadienio vakare, 22.43 val., Vilniaus r., Pagirių sen., Juodbalių k., automobiliu „Toyota 4 Runner“ buvo partrenktos dvi kelkraščiu ėjusios nepilnametės, 17 ir 16 m. merginos. Automobilis po eismo įvykio nuvažiavo į griovį, jo vairuotojas bandė pasprukti. Įtariamam vairavus 56 m. vyrui buvo nustatytas 1,33 prom. girtumas.

Sekmadienį keliuose įvyko 6 eismo įvykiai, sužeistas vienas nepilnametis, 11 metų keleivis. Viename įvykyje žuvo jaunas žmogus, 23 m. pėsčiasis.

14.42 val., Panevėžio r., rajoniniame kelyje Ramygala–Krekenava, 60-metė vairuotoja slidžiame apsnigtame kelyje nesuvaldė automobilio „Volvo XC70“, kuris nuvažiavo nuo kelio. Įvyko metu buvo sužeisti du keleiviai, 38 m. moteris ir 11-metis berniukas, jie gydomi ambulatoriškai.

Gruodžio 9 d., 20.20 val., Vilniaus r., magistralinio kelio Vilnius–Panevėžys 13-me kilometre, kelio ruože, kuriame leidžiamas 110 km/val. greitis, automobilis „Ford Transit“, vairuojamas 33 m. vyro, partrenkė ir mirtinai sužalojo neleistinoj vietoje staiga į važiuojamąją kelio dalį per skiriamąją juostą įėjusį 23 m. pėsčiąjį. Jaunas vyras žuvo įvykio vietoje.

21.30 val., Plungės r., krašto kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė, kelio ruože, kuriame leistinas 90 km/val važiavimo greitis, į kelią nenustatytoje vietoje įžengė neblaivus, tamsoje nevilkintis rūbų su šviesą atspindinčiais elementais ir neturėjęs atšvaitų, 22 m. vaikinas. Neapšviestame kelio ruože neblaivų pėsčiąjį partrenkė 38 m. vyro vairuojamas automobilis BMW. Neblaivus pėsčiasis dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę, vyrui nustatytas 1,67 prom. girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius