Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje avarijos kaltininkė išsirengė nuogai, o vaizdo įrašas iš policijos kiemo nutekėjo į internetą

Elektroninėje erdvėje žaibiškai plinta filmuota medžiaga iš Vilniaus: komisariato kieme iš policijos automobilio išlaipinama visiškai nuoga moteris. Pradėtas tarnybinis patikrinimas, kaip pareigūnų darytas vaizdo įrašas nutekėjo į internetą. Tačiau ne ką mažiau įdomesnės ir šio įvykio aplinkybės.
Vaizdo įrašo kadrai
Vaizdo įrašo kadrai

15min sulaukė skaitytojo laiško apie pareigūnų darytą ir internete plintantį vaizdo įrašą.

„Kiekvienam iš mūsų gyvenime gali būti juodų dienų ir mažiausiai, ko mes norėtume, būti nufilmuotiems ir paviešintiems. Pats vaizdo įrašas buvo paviešintas Discord platformoje. Tikiuosi, to nepaliksite ramybėje“, – rašė jis.

Vaizdo įraše užfiksuoti nuotykiai iš policijos kiemo. Policininkas, išlaipindamas iš automobilio nuogą moterį, jos pasiteirauja, gal ji norėtų apsirengti?

„Nuoga“, – policininkui atkerta moteris.

„Oi kaip šalta. SEL'o kompaktas, reik pasiimt“, – pasako moteris, o išlipusi sviedžia diską ir palydi šį savo veiksmą riebiais keiksmais.

VIDEO: Į internetą nutekėjęs nuogo moters vaizdo įrašas iš policijos kiemo

Susisiekus su Vilniaus apskrities policija, jos atstovas Tomas Bražėnas paaiškino, kad pareigūnai filmuoja visus įvykius, siekiant išvengti bet kokių nesusipratimų. Visgi, žinoma, jie tikrai neturėtų atsidurti internete.

„Pradėtas tarnybinis patikrinimas, siekiant išsiaiškinti, kaip įrašas atsirado viešojoje erdvėje“, – sakė sostinės policijos atstovas.

Sukėlė avariją

Pasirodo, kad ši 36 metų moteris sekmadienio popietę, vairuodama BMW 316, Saltoniškių gatvėje sukėlė avariją: rėžėsi į ta pačia kryptimi važiavusį kitą BMW (6-osios serijos).

Incidento metu nukentėjo 29 metų vairuotojas. Liudininkams kaltininkė iškart pasirodė neblaivi, todėl iškviesti policijos pareigūnai.

Siekiant išsiaiškinti avarijos aplinkybes, vairuotoja buvo įsodinta į tarnybinį automobilį.

Pakeliui į komisariatą, ji išsirengė nuogai. Vaizdo įraše matosi šalia moters numesti jos rūbai.

„Patruliai jai pasiūlė apsirengti, bet ji bendravo neadekvačiai, naudojo necenzūrinius žodžius. Pareigūnams nepavyko su ja susitarti. Jie surinko visus jos daiktus“, – pasakojo T.Bražėnas.

Nuo ko ir kiek buvo apsvaigusi moteris, neaišku, ji atsisakė tikrintis blaivumą.

Atsisakymas tikrintis blaivumą užtraukia baudžiamąją atsakomybę, todėl dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 281-1 str. (Transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo) 1 dalį.

Po šios publikacijos pasirodymo su 15min redakcija susisiekė vaizdo įraše užfiksuotos moters seserimi prisistačiusi skaitytoja. Ji pasakojo, kad sesuo esą jau 12 metų serga psichine liga ir incidento metu nebuvo apsvaigusi.

Vilniaus apskrities policija šios informacijos negalėjo nei patvirtinti, nei paneigti. Tačiau paaiškėjo, kad moteris atsisakė apsirengti ir buvo perduota medikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius