Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniuje dingo į mokyklą išėjusi 17-metė: kol policija neranda, sesuo Anglijoje kraustosi iš proto

Sostinės policija jau keletą parų ieško nepilnametės Lauros. Didžiojoje Britanijoje įsikūrusi jos vyresnioji sesuo šaukiasi ir visuomenės pagalbos.
Policijos reidas Kaune
Policija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie mįslingą merginos dingimą jos sesuo Eva pranešė socialiniame tinkle „Facebook“, taip pat ir laišku 15min redakcijai.

Nepilnametės paieškų dar užvakar ėmėsi policija, be to, pareigūnai prašė kol kas neviešinti jokios informacijos, tačiau iš tolo įvykius sekanti sesuo negali sėdėti sudėjusi rankų ir siekia kuo greičiau sužinoti apie Laurą. „Žinau, kad policija pradėjusi paiešką, bet man, kaip sesei, gyvenančiai užsienyje, be galo neramu“, – prisipažino Eva.

Teigiama, kad 17-metė (gim. 2001 m.) pirmadienio rytą išėjo iš SOS vaikų kaimo, kuriame gyvena, esą į mokyklą, tačiau joje tądien nepasirodė.

„Prašau jūsų labai, padėkit!!!“, – nerimo kupina fraze laiškelyje iš užsienio tarsi šaukia dingusiosios sesuo.

Manyta, kad mergina gali svečiuotis pas savo draugus sostinės Naujosios Vilnios rajone, tačiau būstą patikrinusiems pareigūnams dingusiosios rasti nepavyko.

Sesers žiniomis, pastarąjį kartą Laura galėjo būti pastebėta sausio 22 d., apie 16 val., prie Vilniaus „Akropolio“. Dingimo dieną, sausio 21-ąją (pirmadienį), nepilnametę apie 18.15 val. kažkas tikriausiai matė būtent Naujosios Vilnios Parko gatvėje.

Nurodomi tokie ieškomos smulkaus kūno sudėjimo merginos požymiai: 158 cm ūgio, šviesiai rudų plaukų. Dingimo dieną ji tikriausiai mūvėjo šviesiai pilkos spalvos džinsus, vilkėjo juodą striukę, bordo spalvos džemperį. Paprastai mergina nešioja akinius tamsiai rudais rėmeliais.

„Prašau jūsų labai, padėkit!!!“, – nerimo kupina fraze laiškelyje tarsi šaukia dingusiosios sesuo.

Nerimą sustiprina ir tai, kad dingusiosios turėtas mobilusis telefonas jau keletą dienų yra išjungtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius